pátek 1. dubna 2016

Recenze: Citrusové osvěžení s Weledou

Krásný pátek,

jak už jste mohli zahlédnout na Facebooku i na Instagramu , tak momentálně jsem si strašně oblíbila citrusovou řadu od Weledy a proto bych Vám o ní dneska chtěla povědět (napsat :-D).

Mám z této řady tři produkty a to deodorant, o kterém jsem psala už ZDE, krém na ruce a nehty a také citrusovou koupel.


O deodorantu se tedy nebudu moc rozepisovat. Jak vidíte, tak už v něm nemám ani půlku, jelikož ho momentálně používám opravdu denně. To mluví asi za vše :-D Vždycky mě svou úžasnou vůní nádherně probudí, osvěží a celkově hezky naladí do nového dne :) 

Velmi oceňuji bytelné a praktické balení s rozprašovačem, navíc si po vypotřebování můžete dokoupit už jen náplň :)




Druhým produktem je krém na ruce a nehty. Pokud mě sledujete, tak víte, že jsem do krémů na ruce blázen, takže jsem jich vyzkoušela už neskutečné množství :-D Včetně různých řad od Weledy. Tento citrusový je poměrně nedávná novinka a musím říct, že je úplně jiný, než všechny ostatní, které jsem od Weledy vyzkoušela. Má naprosto jinou konzistenci. Není tak lehký a tekutý, je naopak hutnější a má v sobě olejovou složku, která dokonale hydratuje. Používám ho především na noc, protože se tak rychle nevstřebává, jak moji oblíbenci na den (mandlový nebo s granátovým jablkem). Než se vstřebá, tak jsou ruce mastnější, ale to mi večer vůbec nevadí :) Má velmi silnou parfemaci. Čekala jsem, že bude stejná, jako například u deodorantu, ale jelikož obsahuje výtažky z léčivých bylin, tak v té vůni převládají spíše ony. Popravdě jsem si na tuto vůni musela trošku zvykat, ale jak jsem si zvykla, tak mi už i voní :-D


Posledním produktem je citrusová koupel. Když se řekne koupel, tak nevím proč, ale představím si hned pěnivou koupel. Takže jsem si myslela, že i tato koupel bude vlastně pěna do koupele. Není tomu tak, je to vlastně takové koupelové mléko, které nepění.  Po pěně do koupele mám pokožku většinou hodně vysušenou, ale po této koupeli vůbec ne. Neříkám, že je pokožka zhydratovaná, jak když se natřete tělovým mlékem, to vůbec ne, ale rozhodně je jemnější a není vůbec vysušená :) Má hodně výraznou osvěžující vůni, takže doporučuji všem, kteří se chcete pořádně nakopnout! Koupelna je vždycky tak na hodinu celá provoněná :)


Co na tuto řadu říkáte? Už jste něco vyzkoušeli? Máte rádi citrusové vůně (nemyslím ty šílené chemické alá záchodové vůně :-D )

14 komentářů:

  1. Dnes jsem se v drogerii dívala na Weledu, ale citrusovou řadu jsem nenašla, jen mandlovou. Líbí se mi všechny tři produkty, určitě bych je využila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu? V naší DM je citrusová řada normálně k dostání :) Každopádně ale mandlová je taky božská, tu jsem měla na zimu nejradši :)

      Vymazat
  2. Já miluji citrusovou vůni, takže řadu asi omrknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, doporučuji :) je to krásná nechemická citrusová vůně :)

      Vymazat
    2. Už ho mám a jsem z něj naprosto nadšená.

      Vymazat
    3. tak to mám velkou radost :) mě stále citrusy od Weledy neomrzely... teď mám i parfémek a je taky skvělý!

      Vymazat
  3. Citrusové vôňe najmä v lete sú úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já citrusové vůně moc ráda nemám, i když minulé léto jsem měla sprcháč v citrusové verzi a bylo to parádní osvěžení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na léto citrusové vůně naprosto zbožňuju :) samozřejmě ty nechemické, příjemné...

      Vymazat
  5. Citrusovou řadu mám nejradši! Nádherně svěže voní, mám s ní spojené léto, vše lehké, voňavé, svěží :-). Citrusovou koupel miluje i můj syn. Je bílá, opravdu provoní celou koupelnu a kůže je po ní jemná. Mám vyzkoušený i hydratační krém, který je lehký a stejně svěže voňavý. Doporučuji!

    OdpovědětVymazat
  6. citrusy <3 musim urcite vyskusat , weleda je moje srdce
    taktiez ta pozyvam na moj blog kde prebiehaju az 3 sutaze sucastne !
    https://sweetlollipopqueen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat