pondělí 15. února 2016

Recenze: Ultra metalický štětec na konturování - Makeup Revolution

Ahojky :)

omlouvám se, že jsem tu moc o víkendu nebyla, ale měla jsem vždy program od rána do večera, takže to teď napravuji :)

Dneska tu pro vás mám recenzi na metalický štětec na konturování od Makeup Revolution. Štětec používám každý den už skoro 3 týdny a proto vám konečně můžu sdělit mé pocity z něj. 

Nejprve bych pro začátek řekla, že kosmetiku Makeup Revolution najdete už nějaký ten čas v drogeriích Rossmann a rozsah sortimentu se samozřejmě odvíjí od velikosti obchodu. Většinou tam ale vždy najdete základní tvářenky za 49,90, rtěnky za stejnou cenu a také výběr různých paletek na oči i na tvář.

Teď už ale k samotnému štětci. Vybrala jsem si štětec na konturování z metalické kolekce. Strašně se mi vzhledově líbil, navíc jsem si štětec na konturování chtěla pořizovat, tak jsem si řekla, že ho vyzkouším.


Štětec dorazí v plastové průhledné krabičce, takže to není takový luxus, jako například balení od Zoevy, kdy vám jednotlivý štětec přijde v průhledné taštičce se zipem, ale samozřejmě ani neurazí :)

Když štětec dorazil, tak celkově odpovídal fotkám na e-shopu a štětiny mi přišly ještě lepší než na fotce. Na fotce vypadalo zastřižení štětin dost rovné a i hustota mi nepřišla taková, jako je ve skutečnosti. Takže první dojem naprosto skvělý.


Štětec je vyrobený ze syntetických štětin, což mám popravdě raději. Přírodní štětiny mi vždy u štětců hodně vypadávaly a nebyly tak jemné. 

Tyto štětiny jsou opravdu nádherně jemné, jsou skvěle nahuštěny tak, že se se štětcem vykreslí krásná a přesná kontura a i když jsou štětiny hodně husté, tak jsou i zároveň poměrně dobře ohebné, tudíž se s nimi  kontura krásně ztrácí a tak docílíte požadovaného přirozeného efektu.

V rukojeti se prý nachází i malé závaží, aby se se štětcem ještě lépe pracovalo. Je pravda, že se mi drží skvěle a práce je s ním opravdu jednoduchá :) Navíc musím kladně hodnotit i vzhled. Miluji vše, co se leskne, takže toto je pro mě to pravé :)

 (štětec je právě umytý, ale odráží se bronzová barva z vnitřku štětce)
 

Jsem tedy moc ráda, že ho mám a asi ho dlouho nevyměním. Přece ale něco musím vytknout a tím něčím je CENA! Jelikož bych od značky jako je Makeup Revolution, která se vyznačuje tím, že za málo peněz dostanete hodně muziky (podle mě tedy především, co se týče pudrových produktů), nečekala cenu 499,- za jeden štětec! Navíc, když jsem u Zoevy koukala na štětec na konturování z řady Rose Golden no. 2 za cenu 410,- Kč. Chápu, že tento je spíše inspirovaný značkou RT a jejich kolekcí bold metals, kde tento typ štětce stojí cca 800,- Kč, ale prostě mi to přijde přehnané, když se nejedná o vyloženě "štětcovou" značku.

Každopádně zastoupení Makeup Revolution děkuji za možnost vyzkoušení, jelikož štětec bez ohledu na cenu je podle mě naprosto skvělý!

Co na něj říkáte? :) Jaký máte oblíbený štětec na konturování/konturujete? :)

10 komentářů:

  1. Jé ten je krásný. Kolik prosím stojí??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj :) píšu to na konci článku, stojí 499,- Kč na eshopu Makeup Revolution ...

      Vymazat
  2. štětec vypadá úžasně, MUR je snad moje nejoblíbenější značka. Polovinu mého kosmetického šuplíku tvoří stíny, rtěnky, lesky a další produkty právě od Makeup revolution. Štětce jsem zatím nezkoušela, ale jak vidím tu cenu, tak mě celkem odrazuje od koupě.

    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MUR má podle mě skvělé pudrové produkty, rtěnky a lesky mě třeba vůbec nezaujaly (testery v Rossmannu, jinak hodnotit nemůžu :) ) ... Musím říct, že mám i štětec na stíny z té základní řady MUR za pár korun a nezaujal mě téměř vůbec, prostě takový průměr, zato tento je opravdu dražší, ale je kvalitní, krásnej na vzhled a dobře se s ním pracuje :)

      Vymazat
  3. Vypadá krásně, nedivím se, že sis ho oblíbila, na konturování jsou tyto tvary fakt super. Já mám právě od RT a ten je tak hrozně hustý, až je trošku tvrdý a vůbec se neohne, oproti tomuto, což mi lehce vadí, ale je nádherný..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten od RT se mi líbí ještě o trošku víc, ale jak jsem četla i u Tebe, o té tvrdosti, tak jsem ráda, že mám tento :)

      Vymazat
  4. možná téhle značce budu křivdit, ale nemám ji spojenou se zrovna velkou kvalitou a ta cena za štětec mi tedy přijde dost vysoká :/ každopádně působí opravdu pěkným a luxusním dojmem, to se musí nechat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám to stejně, neberu MUR za nějak extra kvalitní značku, proto i ta cena mi přišla přemrštěná... Každopádně zpracování štětce hodně mile překvapilo :)

      Vymazat