pondělí 25. ledna 2016

Recenze - řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect

Ahoj :)

dnes tu pro Vás mám opět recenzi a tentokrát na nedávnou novinku od Max Factor. Je jí řasenka Voluptuous False Lash Effect.

Hned na začátek musím říct, že obecně řasenky od Max Factor nevyhledávám, nepřijdou mi ničím zajímavé, většinou mým řasám absolutně nevyhovují... takže, když mi tato řasenka přišla od zastoupení Max Factor jako takový předvánoční dárek, tak jsem byla samozřejmě ráda, že si na mě vzpomněli, ale na druhou stranu jsem si říkala, že MF řasenka nebude nic pro mě. Ale to bych nebyla já, kdybych ji hned nezačala zkoušet :)


Nejprve takové obecné info:
"Řasenka má revoluční spirálovitý kartáček, který obsahuje kromě běžných silikonových štětinek také expertně navržené ploché ploutvičky, které řasy zachytí až u kořínků a zvednou je vzhůru. 

Náplň řasenky obsahuje mikroskopické objemové perličky, které přilnou k povrchu řas a umožní vrstvení řasenky pro dosažení skutečně výrazného objemu řas.

Spirálovitý kartáček se dvěma typy štětinek oddělí každou jednotlivou řasu od kořínku až po koneček. Zachytí i jemné řasy v koutcích očí."

CENA: 419,- Kč, ale momentálně ji všude vidím za zaváděcí cenu 299,- Kč
No a teď k mým poznatkům..

Kartáček je na můj vkus až MOC VELKÝ! Oči mám poměrně dost velké a i tak je na mě hodně velký... např. moje mamka by si s touto řasenkou na 100% vypíchla oči... 


I ten zakroucený tvar mi nepřijde nějak super, musela jsem se s ní docela dlouho učit pracovat... ale ... musím říct, že nakonec to není až takový propadák, jak jsem předpokládala na začátku. Když už jsem chytla ten správný grif, tak s ní vykouzlím i takové lehce nadprůměrné řasy, což beru jako velké plus, protože u ostatních MF řasenek, které jsem vyzkoušela, jsem toto nevytvořila, i kdybych si řasy malovala hodinu... Musím potvrdit, že řasenka jde vrstvit a řasy neslepuje, ale výrok, že kartáček zachytí i ty nejmenší řasy u mě rozhodně neplatí a pochybuji, že u někoho ano.. Ten kartáček je tak mega, že k těm nejtenším řasám se opravdu nedostane :-D 


Shrnutí:
Jsem moc ráda, že jsem tuto řasenku mohla vyzkoušet, jelikož trošku změnila můj názor na MF řasenky, ale jednoznačně vím, že si ji už nepořídím, jelikož za ty peníze si koupím několik mých oblíbených řasenek od Maybelline.

A co Vy? Jaký máte názor na Max Factor řasenky? Máte nějakou oblíbenou? :)

12 komentářů:

  1. Popravde znacka Max Factor me zatim nijak neoslovila a nikdy jsem nemela nutkani neco vyzkouset, takze pro me zatim zustava takovou neznamou, ale treba me nekdy neco zaujme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se zamilovala do jejich rtěnek :) Lipfinity Longlasting Lipstick ... http://mujsvetkosmetiky.blogspot.cz/2015/10/lipfinity-long-lasting-lipstick-od-max.html

      Vymazat
  2. Popravde znacka Max Factor me zatim nijak neoslovila a nikdy jsem nemela nutkani neco vyzkouset, takze pro me zatim zustava takovou neznamou, ale treba me nekdy neco zaujme :)

    OdpovědětVymazat
  3. MF řasenky jsem nezkoušela, přijdou mi docela drahé. Mám rada Astor a Mayb.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu, mám stejný problém, 400,- Kč za řasenku mi přijde dost.... Astor řasenky i Maybelline naprosto zbožňuji a stojí zlomek ceny :)

      Vymazat
  4. Od této značky jsem ještě nezkoušela žádnou řasenku a snad vlastně ani žádnou jinou dekorativku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji vyzkoušet poměrně nedávnou novinku: rtěnky Longlasting Lipstick a nebo tvářenky, ty jsou taky boží :)

      Vymazat
  5. Tak to jsme dvě, musím říci, že já se také stále dokola vracím k řasenkám Maybelline :). I když jsem teda ještě nikdy žádnou od MF nezkoušela, tak by mě třeba nějaká moc mile překvapila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maybelline jsou fakt super! :) ale tato taky není vůbec špatná... jen ta cena mě trošku odrazuje nooo

      Vymazat
  6. Mám velké oči, ale na tuto řasenku je mám stále malé:-D Takže jsem na tom podobně, také se mi nějak nezdá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že máme podobný názor :-D každopádně úplný propadák to podle mě není, oproti ostatním MF mi tato přijde o dost lepší :)

      Vymazat
  7. U me uz nekolik let vede Max Factor 2000 calorie... Tu miluji a prakticky ji nemenim..
    To je pro me jistota, ke ktere se vzdy rada vracim..

    OdpovědětVymazat