sobota 12. prosince 2015

Super vychytávka od Sally Hansen za pár korun

Krásnou sobotu všem,

dneska tu pro Vás mám tip na super vychytávku od Sally Hansen!!! Není to žádná novinka, nejspíš ji hodně z Vás bude znát, ale já jsem se k ní dostala až teď a tolik jsem si ji zamilovala, že o ní musím napsat...

Když byla akce v dm, o které jsem se zmiňovala už asi tisíckrát - při nákupu produktů Sally Hansen nad 899,- jste dostali startovací kit na gel lak od SH, koupila jsem si nejen barevné gel laky, ale taky dlouho chtěný urychlovač schnutí laku - Insta Dri Top Coat :)


Tento top coat koupíte buď v dm drogerii nebo na různých e-shopech za cenu 99,- ...

Pro ty, které tento top coat neznají...

Určitě taky nesnášíte, když se dlouho lakujete s nehty, pak se o něco zachytíte a máte v nehtech něco obtištěného a můžete lakovat znovu... 
Tento top coat má za úkol během 30 sekund vysušit právě nalakované nehty a také má chránit lak před blednutím. Hned jsem ho vyzkoušela v zátěžovém testu. Nalakovala jsem si nehty lakem, který už mám dlouho, už má takovou hustější konzistenci a špatně zasychá. Nechala jsem ho podle návodu 2 minuty zaschnout a přelakovala tímto top coatem, po minutě jsem na nehty sáhla a lak byl opravdu suchý a navíc byl nehet i krásně lesklý!




Takže pokud se trápíte s tím, že Vám dlouho zasychají laky na nehtech, mrkněte v dm na tento urychlovač schnutí! Zařadila jsem ho mezi mé největší pomocníky oblíbence :)


14 komentářů:

  1. Taktiež odporúčam ako urýchľovač. Ale veľa bloggeriek ho odporúčalo aj ako nadlak na predĺženie trvácnosti laku ale na to podľa mňa vobec nefunguje :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ještě nevím, zda to funguje.. musím vyzkoušet :) každopádně nevím, jestli na to budu ta pravá, jelikož mně laky vydrží skoro všechny vcelku dlouho :)

      Vymazat
  2. Tak to bych potřebovala, absolutně nemám trpělivost čekat až zaschnou všechny vrstvy laku :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě :-D já taky ne a hlavně, když už si myslím, že ty vrstvy zaschly, tak se za dvě hodiny někde otřu a zase si to celé pokazím :(

      Vymazat
  3. Upřímně jsem ještě nikdy nic podobného nezkoušela, i když jsem o těchto vychytávkách slyšela několikrát, tak jsem jim nikdy nevěřila a radši si stále kupovala rychleschnoucí laky, ale to teda čučím, že to opravdu funguje, tak to si ho asi pořídím a konečně si budu moci koupit i jiné než rychleschnoucí laky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem popravdě taky čučela, že to fakt funguje :-D už bez něj nedám jediné lakování :) je to fakt pecka!

      Vymazat
  4. Super tip, to je přesně to co potřebuji, protože s laky mám problém :) Jinak máš moc krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, moc děkuji, nehty jsou asi jediné, na co si nemůžu stěžovat :-D každopádně určitě tenhle urychlovač doporučuji, stojí pár Kaček, je ho v lahvičce poměrně hodně a ten účinek je fakt bomba!

      Vymazat
  5. Přesně takovou věc sháním. Mám sice quick dry od Essence ale skoro nefunguje. Podívám se po tomhle a snad si budu častěji lakovat nehty :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten quick dry jsem nezkoušela, takže nemůžu hodnotit, ale Sally můžu vřele doporučit :) navíc je ho v lahvičce poměrně hodně a na nehty ho stačí opravdu troška...

      Vymazat
  6. Pouzivam uz niekolko rokov, je PERFEKTNY !!! Nechty mi s nim nalakovane vydrzia tyzden, predlzenie trvacnosti laku potvrdzujem, ale samozrejme, vzdy to zavisi aj od laku, samotny nadlak nedokaze urobit zazrak, ak je zaklad nekvalitny. Vzdy som mala problem s otlacenym reliefom napr. od periny, otukanymi koncekmi nechtov a stratou lesku. A s tymto lakom tento problem vymizol, nechty vyzeraju ako potrete gelom, tak sa lesknu. ODPORUCAM !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat