čtvrtek 19. listopadu 2015

Wishlist Vánoce 2015

Ahoj :)

stejně jako minulý rok, tak i letos tu mám svůj wishlist .. opět je to takový wishlist, kdy se u pár věcí bude jednat spíše o přání do budoucna než na Vánoce :)

Jdeme rovnou na to ...


1. Vánoční limitka - určitě bych si i letos chtěla koupit nějakou kosmetiku z Vánoční limitované edice. Nejspíše to bude opět Yves Rocher, jelikož ty vůně jsou opravdu úžasné! Letos se zas pochlapili :-) Například Vánoční jablko je opravdu úžasné, pomeranč a mandle jsem ale zatím neměla možnost vyzkoušet, tak uvidíme...

2. ASKAM MASKA - na smíšenou, problematickou, aknózní pleť zn. Soaphoria - na tuto masku si brousím zuby už delší dobu. Obsahuje totiž zelený jíl, který mám velmi ráda a kombinuje ho s dalšími úžasnými složkami, jako je např. meduňka či rozmarýn.

3. Maska Cleanance od Avéne - víte, že řadu Cleanance od Avéne naprosto zbožňuji a jediné, co mi do sbírky chybí, je maska a micelární voda. Po micelárce až tak netoužím, ale masku bych vyzkoušet chtěla :)

4. Parfém Tresor in Love od Lancome - do tohoto parfému jsem se naprosto zamilovala a jelikož mi jeden z parfémů dochází, tak bych ho chtěla nahradit právě tímto.

5. Paletka The Balm of your hand - tahle novinka od the balm vypadá naprosto božsky. Spojuje vše, co potřebujete do jednoho. Obsahuje tvářenky, bronzer, rozjasňovač, rtěnky a stíny v jednom :) Jestli po nějaké paletce toužím, tak je to právě tato!

6. Černé kozačky - to tady mám už druhý rok a stále jsem nenašla ty pravé :(

7. Štětce Zoeva Rose Golden vol. 2 - po této sadě koukám už neskutečně dlouho a stále nebyla skladem, dnes ji naskladnili a já neustále váhám... přece jen je to dost peněz... takže opět zůstává ve wishlistu :-D ach jo ...

8. Kávovar DeLonghi PrimaDonna - jak už jste mohli zaznamenat na Facebooku, tak se pomaličku začínáme poohlížet po jiném kávovaru než je Dolce Gusto. Chtěli bychom kapslový kávovar vyměnit za klasický kávovar na zrnkovou kávu. Kávovarům vůbec nerozumíme, takže pokud máte nějaký tip, na co se u kávovaru zaměřit, aby byl opravdu dobrý a nějaký čas vydržel, tak budu moc ráda, když mi napíšete :)

No a to je asi tak nějak vše :) Co Vy máte ve svém wishlistu? Pochlubte se :)

10 komentářů:

  1. Ta limitka od YR mě taky dost láká, určitě si pořídím minimálně ten krém na ruce. Já jsem svůj wishlist sepisovala zrovna nedávno, jestli chceš, můžeš mrknout :) http://kiss-beauty.blogspot.cz/2015/11/mily-jezisku.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, něco u mě doma určitě přibude :) ... hned se jdu mrknout, děkuji za odkaz :)

      Vymazat
  2. Taky mám tento článek nachystaný Klári :) Tvůj wishlist se mi líbí
    Já jsem si teďka koupila 2 kozačky a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem na Tvůj wishlist zvědavá :) ... ty dvoje kozačky ti závidím... já jsem asi moc náročná, ale prostě si nemůžu vybrat :(

      Vymazat
  3. to je krásny wishlist,..no ten kávovar by som aj ja chcela! tento vyzerá skvelo, už som ich pozerala :D ale hold zatial sa musím uspokojiť s Neskou, alebo Gustom :) ale tajne dúfam že raz si ho kúpim :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :-D taky se s Dolce Gustem musíme zatím spokojit... ale už jsme si dali cíl, že na příští Vánoce si ho koupíme :)

      Vymazat
  4. Tresor od Lancome mám a je opravdu božský, můžu jenom doporučit! Ostatně bych řekla, že všechny parfémy od Lancome jsou boží :) Já mám zase teď zálusk od nich na La via est belle (doufám, že to píšu správně :D), protože ten je také úžasný!! Taky jsem si Ježíškovi psala o kosmetiku The Balm, konkrétně o bronzer bahama mama, tak doufám, že ho pod stromečkem najdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný, ještě mě ale teď zaujala Olympea od Paco Rabanne :) ... Ten bronzer od the Balm je v mém tajném wishlistu už dlouho :-D Vypadá naprosto božsky :)

      Vymazat
  5. Na mojom wishliste je kopec kozmetiky ako inak :D
    Lancome vône sú asi najlepšie čo na trhu sú a mojim favoritom je novinka Tresor ten čierny, nechce sa mi gúgliť ako sa volá :D

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten černý jsem ještě neočichávala :) musím po něm mrknout...

      Vymazat