úterý 17. listopadu 2015

Odhalení balíčku z eshopu Lilibela.cz

Ahoj,

konečně tu pro Vás mám odhalení toho, co všechno mi přišlo z eshopu Lilibela.cz ... Ještě před tím, než Vám ukážu, co se v balíčku skrývalo, tak musím říct, že dlouho jsem nezažila tak příjemnou komunikaci s nějakým eshopem. Paní je velmi milá, příjemná, ráda poradí a když přišel balíček, tak to už jsem neměla slov vůbec. Po otevření krabičky na mě čekala kosmetika zabalená do dárkového obalu s připnutým ozdobným kolíčkem. Prostě jde vidět, že to paní baví a přesně tak by to mělo být :) ... Takže tento eshop řadím mezi mé velké oblíbence!!!


Teď už tedy k tomu, co balíček obsahoval :) Velkou část sortimentu eshopu tvoří kosmetika Milani. Neskutečně dlouho jsem ji chtěla vyzkoušet, ale na málokterém eshopu ji najdete. 

Jasnou volbou pro mě byla růžičková tvářenka a hned po ní nějaký odstín rtěnky. Jelikož jste mohli vidět, že teď mám výrazných rtěnek zásobu, tak jsem chtěla nějakou na běžné denní nošení.


Vybrala jsem si odstín Pretty Natural. Na fotkách vypadá trošičku tmavší, než ve skutečnosti je a na rtech vypadá taky ještě trošku jinak. Určitě uvidíte v nějakém videjku nebo na fotkách :) Je krásně starorůžový s kapkou světle hnědé. Těžko se ten odstín popisuje, ale jedním slovem: "splnil mé očekávání :) ".



Dále tu mám mono stín, také od značky Milani, a to v odstínu Bella Café. Je to taková světlejší hnědá, opět pro každodenní líčení :)


Dále pak vysunovací tužka na oči od značky jordana. Od této značky chci určitě vyzkoušet více věcí, jelikož si ji pamatuji z mého dětství :) 

No a posledním produktem je růžový organický balzám na rty od značky Soaphoria. Balzámy jsem si v poslední době oblíbila od značky Yves Rocher, ale hned, jak jsem vyzkoušela tento, tak se stal mou TOP 1! Určitě není můj poslední a už si brousím zuby na ten ovocný :) 


No však se podívejte na to dokonalé složení: "Regenerační a hloubkově vyživující másla a oleje v bio kvalitě jako jsou: - kakaové máslo - vyživuje a ochraňuje proti nepříznivým vlivům prostředí, - bambucké máslo - navrací vláčnost a elasticitu, - ricinový olej - hydratuje a dodá nekonečně svůdný lesk, - kokosový olej - vysoký obsah antioxidantů, které v podobě vitamínů A, C a E zabraňují stárnutí rtů, - hroznový olej - vypíná rty a dodá obrovskou dávku vitamínu E - olej z meruňkových jader - zjemňuje, zklidňuje. A pokud by ještě Vám nestačilo z darů Matky přírody ... včelí a mandlový vosk jsou jen třešničkou na dortu!" (Zdroj: www.lilibela.cz).

Málem bych zapomněla na cestovní balení hydrofilního mycího oleje s vůní levandule od značky Libebit (vůbec ji neznám), nikdy jsem mycí olej neměla, tak se těším na to, jaký bude :) Mám levandulovou variantu s extraktem měsíčku lékařského vhodnou na všechny typy pleti :)



Balíček obsahoval i vzorečky šamponu na vlasy a kondicionéru značky Natura Siberica a také tělového suflé od značky Soaphoria.


Znáte tento eshop? :) Už jste na něm někdy nakupovali nebo se na to chystáte? 

Všem můžu vřele doporučit!!!

P. S.: Kdyby mi jedna z Vás nepřipomněla, že jsem vlastně nenapsala ceny, vůbec bych si toho nevšimla a to skoro u všecho vždycky ceny uvádím :-D


Růžičková tvářenka: 229,- Kč
Rtěnka: 139,- Kč
Mono stín: 139,- Kč
Balzám na rty: 87,- Kč
Tužka na oči: 39,- Kč
Mycí olej: 50,-

16 komentářů:

  1. Veľmi pekný balíček. Najviac ma zaujal ten rúž :) Má krásnu farbu :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to má :) navíc ve skutečnosti je ještě krásnější!

      Vymazat
  2. Pěkné věci na tento e-shop se podívám! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. No páni, to je ale krásný balíček, paní si s tím opravdu krásně vyhrála, to se dneska už tak moc nevidí a je opravdu třeba ocenit tuto krásnou práci, která byla určitě s láskou dělaná :) A ten obsah, ten je ještě krásnější, úplně ti závidím tu kosmetiku Milani, já ji chci už otestovat hrozně dlouho, zkrátka něco si od nich pořídit, jenže jsem na to ještě pořád neměla čas si k tomu pořádně sednout a všechno omrknout. I když teda přiznávám, že by asi více vyhovovalo si to omrknout a zkusit v reálu, to mám radši, ale asi mi nezbývá nic jiného, než to nakoupit přes internet, tak doufám, že se k tomu už co nejdříve dostanu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě mě to strašně překvapilo, protože v dnešní době mi přijde, že např. prodavačky obtěžuju, když si k nim jdu něco koupit... hrůza děs a tady to byl naprosto úžasný přístup :) Taky bych Milani omrkla naživo, ale bohužel no.. Každopádně např. u Petry Lovelyhair je hodně hodně recenzí i s fotkami, takže se podle toho dá hezky nakoupit :)

      Vymazat
  4. O tomto eshopu slyším prvně. Zaujaly mě ty produkty na vlasy. Určitě se tam kouknu.

    JENNYTAILOR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ho objevila také až teď :) a jsem za to moc ráda!

      Vymazat
  5. E-shop vůbec neznám Klári, takže díky za tip. A ty sama jsi koupila moc pěknou kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ho neznala a byla to škoda :) už si brousím pomaličku zuby na další kousky odtud :)

      Vymazat
  6. O tomhle e-shopu slyším prvně Klárko, ale vypadá moc dobře. Pořídila sis samé pěkné věci, kosmetiku od Milani mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mou oblíbenkyní se nejspíš Milani stane také, jelikož už ty obaly jsou prostě dokonalé!!! :)

      Vymazat
  7. krásny balíček:) lícenka rúž a balzam ma zaujal:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzámek už nedám z ruky :) maximálně ho vyměním za jinou "příchuť" ...

      Vymazat
  8. Ahoj, prosím Tě, jaký odstín tvářenky Milani to je?
    Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :)
      je to odstín 11 Blossomtime Rose, vypadá fakt moc hezky!

      Vymazat