sobota 7. listopadu 2015

Novinka od Rimmel - rtěnka The Only 1

Ahoj :)

tak tu máme opět rtěnkový článek :-D na podzim nosím rtěnky opravdu hodně a tak mi přišlo vhod, že značka Rimmel přišla s novým druhem rtěnek. Mají být velmi krycí, dlouhotrvající a zároveň hydratační. Přijde mi, že je to podobná filozofie, jako u novinkových rtěnek od Max Factor :) Mají i dost podobný vzhled. Nemyslím obal, ale přímo tu náplň :-D



Obal rtěnky je pěkný, klasický černý plastový, mírně se rozšiřující u vrchu víčka. Nic, co by mi vadilo, ale zase to není žádná hitparáda. Rtěnka je opět zkosená a jak jsem Vám už psala v předchozím článku o rtěnkách, tak mi tento tvar moc nevyhovuje, ale asi si na něj budu muset zvyknout :-D

No a teď už k samotné rtěnce. Mám odstín č. 500 s názvem Revolution RED! Je to nádherná řvavá červená s oranžovým podtónem. Nejsem vůbec na červené rtěnky, ale můžu hned říct, že do této barvy jsem se  zamilovala na první pohled. 


Je nádherně sytá, jemná, hydratační... prostě přesně to, co si od takovéto barvy můžete jen přát. Stačí jedno přejetí a máte nádherně výrazné rty! Navíc naprosto úžasně voní. Někomu by ale zrovna ta parfemace mohla vadit, je o dost výraznější než u těch Max Factorek... 


A co výdrž? Ta je taky naprosto famózní ... Vydrží i jídlo, pití atd... samozřejmě když pijete, tak se obtiskává na skleničku atd... ale na rtech stále drží... 

Můžete posoudit :) ... Pokaždé zasvitlo jinak sluníčko, tak proto přidávám dvě podobné fotečky...



Doteď jsem na tyto rtěnky četla téměř samou kritiku, takže já budu asi světlá výjimka... mně naprosto okouzlila a určitě si pořídím nějaký další odstín :) 

Co na ni říkáte?:)


27 komentářů:

  1. Rtěnek mám asi tak 40, ale tuto bych nutně potřebovala :D Ta barva, ten obal..uch ach ♥
    Moje nejoblíbenější rtěnky jsou teď ty od Misslyn nebo Heidi od Astor. Na podzim se v malování vždycky hrozně vyřádím. Výrazné barvy - to je moje:)

    Přeju krásný den:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky... v létě se moc nemaluju, ale podzim je pro mě hlavně o výrazných nehtech a rtech :) ... Mám v merku ještě i Kate od Rimmelu a určitě i tu Heidi od Astoru, mají naprosto úžasné odstíny :)

      Vymazat
  2. Nádherná barva, tohle je moje barva červené. Tobě neskutečně sluší.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu božská :) Nikdy jsem si nemyslela, že budu nosit výrazně červenou rtěnku...
      Děkuju moc :)

      Vymazat
  3. Sekne ti tak žiadne obavy :), si snehulienkovský typ takže tebe sadnú takéto červené. Ináč som ani nevedela že sú nové Rimmelky :D. Ale sú mi sympatickejšie ako tie Max Factor :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, děkuji moc :) Opravdu? Mně se např. obal líbí o dost více u těch Max Factorek, ale je pravda, že ta konzistence, barva a hydratace mě u Rimmelky naprosto odrovnala :)

      Vymazat
    2. U mňa je to podporené tým, že mám s Max Factor skôr zlé skúsenosti a že je to často len predražený priemer :(. Preto by som radšej podporila Rimmel :).

      Vymazat
    3. Tak to chápu :) taky mám značky rozškatulkované podle toho, jak mě zaujaly... Max Factor jsem nikdy moc nemusela, ale poslední dobou se strašně zlepšuje... např. řasenky od nich mi naprosto všechny nevyhovují (je pravda ale, že ty poslední jsem už nezkoušela díky té špatné zkušenosti... )

      Vymazat
  4. Ešte som ju nevidela u nás, ale vyzerala skvelo ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ta ti moc sluší! Doufám že budou v drogerii brzy, Rimmel rtenky jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :) taky doufám, v Třebíči ještě nejsou :(

      Vymazat
    2. Ani v Praze nikde, to tady zase bude za sto let :) Ale určitě zkusím, až dorazí!

      Vymazat
  6. Krasna barvicka, moc ti slusi :) Od Rimmelu mam dve rtenky z kolekce Kate Moss a jsou super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :) Právě na ty se taky chystám :) slyším na ně samou chválu...

      Vymazat
  7. Naprosto krásný odstín a tobě jako tmavovlásce hrozně sluší! taky se na ni asi juknu :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, děkuji moc a to jsem si tím odstínem nebyla vůbec jistá... myslela jsem si, že ho nosit nejspíš nebudu...

      Vymazat
  8. Jéé, no tak ta teda je :)) Krásně pigmentovaná a líbí se mi, že píšeš, že vydrží i jídlo, dneska se chystám do drogérky, tak ji musím omrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je úžasná :) navíc ji mám momentálně na sobě už 5 hodin a stále je krásná :) ... bohužel jsem se dozvěděla, že bude v drogerii dostupná až v půlce ledna :(

      Vymazat
  9. Skvělá recenze :) rtěnka má krásný odstín a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Závidím ti, že ti tyhle odstíny s oranžovými podtóny tak sluší :-) Já když už červenou, tak s tmavým, modrým podtónem, a těch se moc hezkých neprodává :-) Ale podle recenze se asi zajdu mrknout na nějaký jiný odstín :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus spíš mrknout po těch nových od Max Factor :) mají taky krásné červené a už by měly být v drogerce, tyto budou až v půlce ledna :(

      Vymazat
  11. Moc Ti odstin slusi! Zajimaji me odstiny dalsi, ale jak tu ctu, az pulka ledna? :/ to je nic moc... A dlouha cekaci doba. Asi dam prednost konkurenci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se dalších odstínů nemůžu dočkat :) ona půlka ledna už je za chvíli, ale aspoň se mám na co těšit... pokud nechceš čekat, tak mrkni na nové rtěnky od Max Factor, momentálně jsou v dm drogerii ve slevě za cenu okolo 250,- Kč jsou hooodně podobné bych řekla...

      Vymazat