sobota 3. října 2015

Zaměřeno na řasenky

Krásný prosluněný den :)

už dlouho chci sepsat článek o řasenkách, které mi vyhovují a které naopak ne a teď přišla ta pravá chvíle, jelikož jsem našla nástupkyni mé TOP1 :) 

Určitě jste zvědavé, která to bude... popravdě mě překvapila a nečekala jsem to od ní :-D 
Je to poměrně nedávná novinka od Maybelline - Lash Sensational a mohli jste ji u mě vidět v kosmetickém haulu za srpen II. část .


Když bych nejprve hodnotila balení, tak bych si této řasenky určitě v drogerii všimla, i kdybych o ní před tím nikdy neslyšela. Balení je jemňounce narůžovělé a hezky jednoduché, nic přeplácaného.

Kartáček je silikonový ve tvaru vějíře. Prvně jsem si říkala, že s ním nebudu umět pracovat, ale opak je pravdou, přijde mi, že jsem se s ním nemusela vůbec učit, prostě jsem ho vzala, přejela řasy a během pár tahů byly řasy dokonale namalované. Řasenka pobere i ty nejmenší řasy, nádherně je natočí, prodlouží, zahustí a navíc ABSOLUTNĚ NESLEPÍ!!! Co víc od řasenky můžete chtít :)?



Jediné mínus je trošku vyšší doporučená cena na můj vkus a to je 249,- Kč. Já ji kupovala v duopacku s tvářenkou a bronzerem v jednom za cenu neuvěřitelných 169,- Kč :) Tudíž v tomto případě si na cenu vůbec nestěžuji a určitě až bude podobná akce, tak ji na 100% využiji :)

Moje TOP1 byla původně Astor Seduction Codes No1. Balení této řasenky se mi sice vůbec nelíbí, ale to jsem jí odpustila díky úžasné konzistenci a kartáčku.

O této řasence se nebudu moc vykecávat, jelikož jsem o ní psala ihned, když vyšla: Seduction No1 .

Už vyšly i Seduction No2, a No3, ale ty jsem zatím neměla možnost vyzkoušet, ale už teď vím, že je určitě vyzkouším :)


Tato řasenka se dá v akci sehnat za 139,- Kč a na e-shopech i levněji, což hodnotím taky velmi pozitivně :)

Dalším oblíbencem se stala překvapivě opět řasenka od Astoru a je jí Big&Beautiful Bfly, o které jsem už také psala zde: Bfly .



Řadím ji ale až na třetí místo, jelikož se mi lépe pracuje s předchozími a celkově dělají ty řasy hezčí. 

V akci se dá sehnat cca za 179,- Kč, což beru jako dobou cenu v poměru k takto kvalitní řasence :)

Na čtvrtém místě se nachází v mém pomyslném žebříčku momentálně řasenka od České značky E-style. Kupovala jsem si ji proto, že mi ji hodně z vás doporučovalo, že prý je z voděodolných řasenek nejlepší. Nejprve jsem si také myslela, že je opravdu voděodolná a navíc dělá hezké řasy, ale pak jsem zjistila, že voděodolná opět vůbec není :(

Proč ji ale do tohoto žebříčku vůbec zařazuji na čtvrté místo? Není sice voděodolná, ale řasy dělá moc hezké, neslepuje i dobře natočí. Navíc má silikonový kartáček, se kterým se hezky pracuje a stojí pár korun :) Momentálně je na e-shopu této značky za 59,- Kč.



No a poslední řasenkou je řasenka, kterou bych zařadila tak na 99. místo ze 100 :-D Je naprosto příšerná!!! Je to řasenka od Avonu Super FULL. Balení neurazí ani nenadchne a jen díky tomu ji řadím na 99. místo a ne na 100. :-D Jinak je vše špatně. Kartáček je příšerný, konzistence řasenky také a s řasama naprosto nic neudělá a když říkám nic, tak opravdu nic :-D Jak kdybyste se vůbec nenamalovaly :-D Víc se rozepisovat nebudu, protože je to opravdu katastrofa a nemám slov.



Doufám, že se Vám dnešní článek líbil a budu ráda, když mi napíšete, jakou řasenku máte oblíbenou Vy :)

12 komentářů:

  1. Krásný článek. Ta maybelline mě stále láká, ale pořád ještě jsem nedopotřebovala svoji TOP 1 žlutou miss sporty (3D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se Ti líbí :) Určitě ji vyzkoušej, nebudeš litovat, je božská :) Miss Sporty jsem dřív používala stále dokola (růžovou a zelenou), tu žlutou musím ale taky někdy vyzkoušet...

      Vymazat
  2. tá posledná od Avonu vyzerá super ! Ja som mala teraz jednu a tá vôbec nie je dobrá ...
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji moc :) určitě mrkni, myslím, že to je řasenka, která sedne téměř všem ...

      Vymazat
  4. Mě teď moc vyhovuje žlutá od Miss Sporty, která mě mile překvapila na svou cenu :) Mám teď otevřených asi řasenek, ale až jich pár poletí do koše, tak jdu do té Maybellinky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o té psala i Ráďa výše :) takže budu muset vyzkoušet!

      Vymazat
  5. Já mám ráda řasenku od Gabriela Salvete - XX Press Volume & Black - nedám na ni dopustit, ještě žádná řasenka mi neudělala tak černé, dlouhé a husté řasy. Navíc je docela levná.
    Naopak Lash Sensational mi řasy docela slepuje a vůbec nezahustí. Po jednom tahu je mám dlouhé a trochu černé, po druhém už jen slepené :( Docela jsem na ni byla zvědavá, ale jsem spíš zklamaná. Pořád doufám, že s ní jen neumim pracovat a naučím se to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Gabriella moc neoslnila, ale nezkoušela jsem tu, co zmiňuješ, tak to možná bude v tom :) Týjo, to se divím, jelikož mně ty řasy vždycky krásně rozčeše a nikdy neslepí... ale tady jde vidět to, že musí být X typů řasenek a všeho, jelikož každému vyhovuje něco jiného :)

      Vymazat
  6. Nejraději mám řasenky Astor. Momentálně chci ale vyzkoušet něco od Maybelline a ještě Kosmetiku Moje. Jsem docela zvědavá

    http://jsikrasna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to souhlasím, řasenky od Astor jsou opravdu super :) Každopádně pokud chceš jít do Maybelline, tak jdi do této, je úžasná a teď ji mají v DM za 159,- :)

      Vymazat