čtvrtek 8. října 2015

Rozjasňující pudr Mary Kay - první dojmy

Ahoj :)

dnes mi přišel balíček od Mary Kay, na který jsem se strašně těšila. Můj blog byl totiž vybrán ve výzvě Mary Kay na portálu www.blogerky.cz k otestování jejich novinkového rozjasňujícího pudru. Jupíííí :)

Tento pudr je dostupný ve čtyřech variantách a já jsem si vybrala variantu s názvem Ribbon, protože tento odstín je mi nejbližší a navíc samotný pudr je ve tvaru kytičky, což mě naprosto odrovnalo :)



(Zdroj: www.blogerky.cz)

Když jsem balíček rozbalila, tak jsem byla mile překvapená nejen z pudru, ale také z kabuki štětce, jelikož jsem zapomněla, že balíček bude obsahovat i jej :)


Balení pudru nemůžu naprosto nic vytknout. Je naprosto luxusní!!! Obal je vyroben z kvalitního plastu, hezky se otevírá i se pohodlně drží v ruce. 
Navíc strašně oceňuji nápad s pudrem ve tvaru kytičky. Podobný typ jsem vždy obdivovala u značky Milani.

Co se týče samotného obsahu, tak zatím nemůžu moc hodnotit, ale podle prvních dojmů bude pudr (spíše bych to nazvala tvářenkou než pudrem, ale nevadí :) ) střední pigmentace, což mám ráda, jelikož právě kvůli velké pigmentaci nepoužívám tvářenku od značky Kiko. Neumím si ji nanést v malé vrstvě, abych nevypadala jak Marfuša :-D 

Kabuki štětcem se nanáší moc hezky, nevytváří fleky a hezky přilne k pleti. Barvičku jsem si také vybrala dobře, je jemňounce růžová a na zimu bude jak dělaná. Co se týče výdrže, tak zatím nemůžu hodnotit, jelikož ho teprve testuji, ale po pořádné zkoušce dám určitě vědět :)





Kabuki štětec je vyroben z přírodních štětin, je neuvěřitelně jemňoučký a navíc díky jeho velikosti je ideální do kabelky a celkově na cesty :) Jediné, co můžu vytknout, ale to tak bohužel u štětců s přírodními štětinami bývá, je vypadávání štětin. S tím se ale u těchto štětců musí počítat.


Závěrem bych řekla, že se strašně těším na testování a oba produkty mě moc mile překvapily. 

P. S.: Možná by vás ještě zajímala cena, která je dle mého názoru poměrně vyšší a to 750,- Kč za pudr a 390,- Kč za štětec.

Máte rádi kosmetiku od Mary Kay? Jaký máte nejoblíbenější produkt? :)
 

10 komentářů:

  1. Od Mary Kay jsem nic neměla, cena je teda na mě obrovská, to bych za tvářenku nedala :) Ale vypadá hezky.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě ta cena dost překvapila, ale zase tvářenka je opravdu obrovská, takže si myslím, že ji budu mít na hodně dlouho :)

      Vymazat
  2. Ešte som od nej nič nemala, ale toto ma moc zaujalo :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to věřím, oba produkty vypadají naprosto skvěle :)

      Vymazat
  3. Od Mary Kay jsem ještě nic neměla.. Oba produkty jsou krásný!! :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krásný jsou moc :) uvidíme, jak mi budou vyhovovat po pořádném otestování...

      Vymazat
  4. Tvářenky i štětec vypadají dobře! Ta cena je opravdu vyšší, ale jestli jsou tak dobré. ;) alespoň za zkoušku stojí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Klárko, taky jsem byla vybraná, tak se můžeš mrknout i ke mně, co jsem na něj říkala já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem koukala :) Ten odstín sis vybrala dobře, moc ti sluší :)

      Vymazat
  6. Nejradši mám fixátor + podkladovou bázi + minerální pudr. Naopak jsem více čekala od TimeWise masky a čistícího přípravku 3 v 1, ale možná se jen nehodil na mou pleť.

    OdpovědětVymazat