úterý 15. září 2015

Péče o moje vlasy

Ahoj,

dnes tu mám článek o produktech na vlasy, které mi vyhovují a které naopak ne :)

Nejprve tu mám dvojici, kterou jsem už zmiňovala v první části haulu za srpen. Jedná se o produkty značky Brazil Keratin z eshopu www.keratin-shop.cz. Mám šampon a masku z Gold řady pro nepoddajné a krepatějící se vlasy.



A proč je to vlastně GOLD řada? Protože i šampon i maska je opravdu zlatá a obojí obsahuje navíc zlaté třpytky :) Parfemace je lehoučká a spíš bych řekla, že je obojí skoro neparfemované.


Tento typ šamponu jsem ještě nikdy nezkoušela. Je to totiž koncentrát, který se ředí s vodou v poměru 1:3 a hodně mi trvalo, než jsem se to naučila.


Když jsem používala tuto dvojku dokupy, tak jsem měla vlasy těžké a u kořínku jakoby mastné.... ale nedala jsem se a zkoušela používat jinak... nejprve jsem vyzkoušela samotný šampon a k tomu jinou masku, ale to bylo hodně podobné, takže jsem zkusila vynechat šampon a masku začala používat s jiným šamponem a to bylo ono... Naprosto mi vyhovují šampony od Dove, ale to už asi víte :) momentálně používám olejovou variantu šamponu a spolu s maskou od BK je to pecka! 


Dove šampony představovat nemusím :-D ale něco málo k masce od BK. Jak už jsem zmínila výše, tak je také zlatá se třpytkami a téměř neparfemovaná.  Slibuje zkrocení nepoddajných vlasů a také i narovnání vlasového vlákna. 

Nechávám ji působit vždy 15 minut a v kombinaci s šamponem od Dove jsou vlasy krásně hebké, nejsou tolik krepaté, ale k výraznému narovnání nedojde. Ale to mi až tak nevadí, nepředpokládala jsem, že přestanu používat žehličku, ale maličko víc jsem opravdu čekala...



Když už jsem se zmínila o žehlení vlasů, tak tu mám sprej na ochranu vlasů před teplem od Schwarzkopf :) Vyzkoušela jsem plno přípravků na žehlení a tento olejíček ve spreji mi vyhovuje zatím ze všech nejvíc, navíc krásně voní.



Jelikož mám vlasy hodně suché, tak do konečků často používám různé olejíčky. Momentálně mám oblíbence od Dove. Už jste ho u mě mohli vidět několikrát a zatím je opravdu to nej pro moje konečky :) Lahvička vypadá nádherně, olejíček krásně voní a vlasy jsou po něm krásně hebké!


Laky na vlasy používám od Schwarzkopf, nejvíce Taft, momentálně občas i Essence Ultime a oba typy mi vyhovují. Chtěla jsem vyzkoušet něco nového a jelikož byly zrovna ve slevě, tak jsem si pořídila laky od Loreál. No ale musím říct, že jsou naprosto hrozné :( Tyto laky vlasy docela hezky zafixují, ale druhý den po použití mám ve vlasech zaschlé zbytky laku, což naprosto nesnáším! No a co je ještě horší, tak šíleně páchnou, až čpí! Opravdu hrůza a to nejsou za běžnou cenu vůbec laciné!



Máte některý z produktů vyzkoušený? :) Máte také suché a krepaté vlasy, jaké přípravy používáte? :)

P. S.: Koukám, že všechny produkty, které používám, mají zlatý obal :) Bude to nejspíš proto, že na poškozené a suché vlasy bývá většina přípravků na vlasy právě ve zlatém obalu nebo alespoň nějak zlatě označené :)

7 komentářů:

  1. Žádný z těchto produktů jsem nezkoušela. Momentálně používám šampony Bione cosmetics a Syoss :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bione se taky chystám vyzkoušet :) hlavně tu keratinovou řadu :)

      Vymazat
  2. Mám taky suché a krepaté vlasy :) Šampony mám ráda bez silikonů, hlavně od Baley, používám kondiconéry i masky a bez olejíčku na vlasy se neobejdu :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea není vůbec špatná, kdysi jsem ji používala opravdu hodně :)

      Vymazat
  3. Ahoj, ráda bych tě pozvala k sobě na blog na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Přemýšlím nad vyzkoušení toho oleje od Gliss Kur - Thermo-Protect. V popisu však píší, že se používá před fénováním, já si ale vlasy nefénuju - večer nechám uschnout a ráno vyžehlím. Myslíš, že by byl i tak pro mě vhodný a kdy je nejlepší jej aplikovat? Dík, Terka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě doporučuji, pokud máš sušší vlasy, jelikož je olejový... jinak by ti ty vlasy mohl zmastit... Každopádně ho aplikuj těsně před žehlením :) já to tak aspoň dělám...

      Vymazat