čtvrtek 20. srpna 2015

Kosmetický haul - srpen 2015

Ahoj :)

dneska Vám chci ukázat, co je nového v mé kosmetické sbírce za poslední dobu :) 

V prvé řadě jsem si od Vás nechala poradit a udělala objednávku na e-shopu české kosmetické značky E-style :) Radily jste mi, že mají skvělou voděodolnou řasenku a navíc mají teď akci na veškeré řasenky - každá za 59,- Kč, tak jsem prostě neodolala :) Pořídila jsem si tedy onu zmiňovanou voděodolnou řasenku a pak ještě tvarující řasenku. Voděodolnou používám momentálně každý den a naprosto mi vyhovuje, řasy mám krásně oddělené, neslepené a hlavně je opravdu !!!voděodolná!!! ... neopadává pod očima, nerozmazává se a vydrží i proud vody :-D Odlíčit jde ale krásně dvoufázovým odličovačem. Tvarující řasenku jsem ještě pořádně nevyzkoušela, takže Vám o ní zatím nemůžu nic moc říct :)

Dále jsem si pořídila matný mono stín v tělové barvě, který využívám poměrně hodně a můžu říct, že je zatím nejlepší ze všech, které jsem měla možnost dosud vyzkoušet. Pigmentace je opravdu božská a na mých poměrně mastných víčkách vydrží skoro celý den, takže určitě můžu všem doporučit. No a jako poslední od této značky jsem si pořídila diamantovou podkladovou bázi na nehty, jelikož mi moje úžasná od Sally Hansen pomaličku dochází. Zatím mi připadá hodně podobná té od Sally, takže jsem spokojená :)


Od kamarádky jsem dostala peeling od Freemana a byla jsem šťastná, že ho konečně vyzkouším. O značce Freeman čtu na blozích poměrně dost často a ještě jsem od nich nic nevyzkoušela. Peeling je tak skvělý, že jsem si hnedka pořídila i velké balení masky. Pořídila jsem si kaolínovou masku - avokádo a oves. Přišla mi na můj typ pleti asi nejvhodnější. Musím říct, že už chápu, co na maskách této značky všichni mají :) Maska je naprosto úžasná. Jednak její konzistence, barva i vůně, ale hlavně i účinek, pleť je po použití nádherně vyčištěná, vyhlazená a provoněná :)



Dále jsem zavítala do DMka, kam jsem si šla pro roztoky a pro čočky a uviděla jsem ve slevě korektor od Astoru, tak jsem tu tmavší verzi ihned sbalila :) Stál cca 89,- Kč.

Pomaličku mi dochází linky ve fixu a tak jsem hledala nějaké nové a vzpomněla jsem si, že jste mi nějaká doporučovala fix od Miss Sporty. Já tuto značku moc nemusím, ale dřív jsem neustále používala řasenky Miss Sporty, tak jsem si říkala, že fix zkusím. Používám ho chvíli a zatím to vypadá, že obstojí velmi dobře :)


Dále tu mám dva produkty, které jste mohli už vidět na Facebooku. Jedná se o šampon a masku značky Brazil Keratin z e-shopu www.keratin-shop.cz . Mám verzi pro narovnání a zkrocení krepatých vlasů. No ... zatím musím říct, že mým vlasům tato kombinace nejspíš vyhovovat nebude :( strašně jsem se na ně těšila, ale přijde mi, že vlasy mám po použití těžší, kudrnatější a tvrdší :( Ještě jim ale dávám šanci, tak uvidíme :)


Jako poslední tu mám opět peelingový sprchový gel od Yves Rocher, tentokrát s vůní ostružin. Je opravdu jemňoučký, takže se může používat každý den. Voní taky moc krásně, ale ten malinový je pro mě stále TOP1 :) 


Máte taky některý z produktů vyzkoušený? :) Nebo máte v plánu některý vyzkoušet?

14 komentářů:

  1. Také používám tuto masku od Freemana. Je dobrá, hlavně za tu cenu :). Momentálně zkouším Lush masky a ty jsou teda lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, cena je peckovní, navíc jsem vychytala nějakou akci, takže ještě lepší :) Od Lush mám vyzkoušený jen peeling a ten je skvělý, masku mám ale v plánu taky vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. Klári ty roztoky na čočky si kupuješ v DM jaké? Jsi spokojená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni semka: http://mujsvetkosmetiky.blogspot.cz/2014/06/roztok-na-kontaktni-cocky-visiomax-dm.html já ho uplně zbožňuju.. za pár kaček hodně muziky a hlavně nemusím furt myslet, že mi dochází, protože kdykoliv zajdu do DMka a vždycky ho tam mají :)

      Vymazat
  3. tie masky vyzerajú super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ta maska na obličej vypadá skvěle! nějakou zrovna potřebuji. Na peeling od YR se taky kouknu. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji :) stojí pár korun a je výborná! Na peelingy mrkni, mají více variant :)

      Vymazat
  5. Hezké nákupy, od Estyle už chci taky něco vyzkoušet :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to vyzkoušej určitě stíny a tu voděodolnou řasenku :)

      Vymazat
  6. Na masku se tedy vrhnu hned jak zaberu penízky, nebo si nějakou podobnou zkusím ukuchtit doma a uvidíme. Děkuju za tip, jsi moc hodná! Stala jsem se pravidelnou čtenářkou. <3

    http://celbova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo doporučuji, já ji koupila v neskutečné slevě, takže pokud na ni narazíš, tak neváhej :)
      Děkuju, taky sleduji :)

      Vymazat
  7. ty jo! Freeman má tuhle masku?! :O musím ji zkusit! I když miluju svou masku od Payot, doporučuju mimochodem :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, mají a je naprosto boží :) Payot je cenově už trošku jinde jako Freeman, takže když narazím na nějakou dobrou slevičku, tak ráda vyzkouším :) Děkuji za tip!

      Vymazat