čtvrtek 30. července 2015

brandnooz box červenec 2015 = nejlepší!

Ahoj, 

dneska tu mám článek úplně z jiného soudku :) Nikdy jsem ještě o brandnooz boxu nepsala, protože mi to přišlo skoro zbytečné, jelikož článků a videí z rozbalování je na internetu milion, ale tentokrát mě tak strašně potěšil, že se musím pochlubit :)

Takže hnedka začneme :)

První věc, kterou jsem uviděla, byl Cider Strongbow Elderflower. Momentálně se se cidery roztrhl pytel a já jsem moc ráda, Frisca jsem už přepitá.. Tento cider je jablečný se svěží příchutí květi a s obsahem alkoholu 4,5%.

cena: 18,90 (330 ml)


Dalším produktem jsou chipsy Bohemia NESOLENÉÉÉ!!! jupííí, strašně jsem si tuto příchuť přála, jelikož na Streamu v Jídlo, s. r. o. mě nalákal pan Vaněk, když je ochutnával přímo ve výrobně: Jídlo s. r. o. . Poslední dobou mi akorát teda přijde, že cena všech chipsů je naprosto přestřelená... za velké 50,- Kč??? Hrůza, děs.

Cena: 27,90 (77g)


Dále na mě vykukovala krásná lososová krabička a v ní se skrývala tuňáková pomazánka Rio Mare, na kterou se opravdu velmi těším :) 

Cena: 94,90 (115g)


Dalším úžasným překvapením byl bylinkový dresing od značky Spak. Mohli jsme v boxu najít buď francouzský nebo právě bylinkový a já jsem za něj moc ráda, francouzské kupované mi moc nejedou :)

Cena: 27,90 (140g)


Potom jsem objevila další těžkou skleněnou věc a tím byl drink Hugo od značky Avanti. Popis zní opravdu skvěle a už se těším až ho ochutnám. Má to být svěží letní nápoj v kombinaci perlivého vína, sirupu z černého bezu, limetky a máty.

Cena: 79,90 (0,7l)


Dále z těch menších věcí, které byly v boxu, je to tyčinka od Emca Ořechy a brusinky, která se bude stejně jako ovesné brusinkové polomáčené sušenky, hodit na svačinku do práce :) Navíc brusinky poslední dobou opravdu můžu :)


Cena: 13,90 (35g)


Cena: 15,90 (60g)

Dalšími drobnostmi byla 2 lízátka od Chupa Chups XXL 4D. Mají v názvu 4D, jelikož lízátka obsahují 2 chuťové vrstvy, to jsem na ně teda zvědavá :)

Cena: 11,90 (1ks)


Dostávám se k poslednímu produktu a tím je paštika z tofu ve variantě - toskánská od Patifu. Je k dostání v 9 různých příchutích a nejvíc by mě lákala bylinková nebo s bazalkou a česnekem :) Paštiku z tofu jsem nikdy neochutnala, tak uvidíme :)

Cena: 26,90 (100g) 


Brandnooz box skrýval potraviny celkem za 330,- Kč a potěšilo mě, že neobsahoval žádný časopis, jak hodně předcházejících boxů :)  

Objednávali jste také červencový brandnooz? Potěšil Vás stejně jako mě? :)



6 komentářů:

  1. Obsah vyzerá fakt dobre :) najviac by ma potešil asi ten dressing :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem na něj strašně zvědavá :) snad bude tak dobrý, jak vypadá...

      Vymazat
  2. Mm, v tomto boxu jsou teda dobroty, je to teda po dlouhé době, co se mi obsah boxu líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně :) mám to stejně, dřív by mě ani nenapadlo o boxu psát, protože to nebylo nic extra, vždycky byla pecka třeba jen jeden produkt nebo podobně....

      Vymazat
  3. Na ty čipsy mám zálusk už od té doby co jsem je viděla v reklamě, ale nějak sem se nedokopala k tomu je jít koupit:/:D doufám, že byly dobré:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě jsme je neochutnali, ale zítra určitě padnou, tak dám vědět :)

      Vymazat