úterý 28. dubna 2015

Produkty, které mi nevyhovují - duben 2015

Ahoj :)

mám tu pro Vás první článek ze série "co mi nevyhovuje". Opět to budou moje subjektivní pocity, takže neberte to tak, že když produkty nevyhovují mně, tak nebudou vyhovovat ani Vám :)

Prvním produktem, který mě naprosto zklamal, je tekutá rtěnka od I ♥ Makeup "Lip Lava". Strašně jsem se na ni těšila, protože podobný produkt mě lákal už dlouho. Barva je krásná, balení se mi taky moc líbí, aplikátor taky super, ale to nejdůležitější - vzhled na rtech - je naprosto strašný, mohli jste ji už vidět v samostatném videjku (Recenze MRL). Pokud máte ale tip, jak ji nanášet, aby na rtech nevypadala takto strašně a neobtiskávala se, tak za něj budu ráda :)



Další produkt je také od této značky a je to podlak a nadlak v jednom. Došel mi můj skvělý top coat od Essence, tak jsem si říkala, že zkusím jiný. To jsem ale neměla dělat. Balení je v pořádku - ani neurazí, ani nenadchne, ale obsah už je horší. Za prvé docela dost páchne, je tekutý a to nejhorší, vůbec nechce zaschnout, i po 4 hodinách od nalakování není zaschlý :( Takže když se nalakuji večer, nechám zaschnout 4 hodiny!!! a pak jdu spát, tak do rána mám do nehtů obtisklé vše, čeho sen jen dotkly...



Jako další tu mám odličovací mléka na oči. Víte, že mám ráda dvoufázové odličovače na oči, především ten od Yves Rocher a kupuji si ho stále dokola, jenže, když vidím nějakou akci na produkt, který jsem ještě nezkoušela, tak si ho koupím. To byl také případ obou těchto mlék. Nepoužívám voděodolné řasenky a v poslední době se ani moc nelíčím, vždy si dám maximálně klasickou řasenku a i tak si s tím tato mléka téměř neporadí. Strašně to s nimi trvá a navíc jsem asi nešikovná a vždycky se mi mléko dostane až do očí a zamlží mi je :-D


Při focení jsem měla klasicky společnost :-D


Další věcí je antiperspirant od Garnier. Když to byla novinka, tak jsem si ho samozřejmě musela pořídit, abych ho vyzkoušela. No ale bohužel na mě jaksi nefunguje. Nejsem typ, co by se extra potil a i tak na mě nefunguje. Navíc, jak ho pomalu dopotřebovávám, jelikož mi ho bylo líto vyhodit, tak zjišťuji, že ani to balení mi nevyhovuje. Jak je v něm už jen "na dně", tak obsah nejde vůbec vytlačit.



Posledním produktem je krém (mast) na akné Eclaran 10. S tímto krémem jsem si zažila doslova horor. Dostala jsem ho na předpis od kožařky (ke které už nechodím). Prý si ho mám natírat plošně na obličej přes noc. To jsem také 2 dny poposobě udělala a co se nestalo, celá pleť se mi spálila - osypala, zčervenala a šíleně svěděla. Když jsem začla pátrat, proč se tak stalo, zjistila jsem, že Eclaran 10 se má nanášet pouze na akné, které je na zádech a navíc s ním začínat opatrně. Když jsem to té kožařce volala, tak mi řekla, že se může používat na obličej a že jsem na něj asi bohužel alergická. Takže nevím, jak to bylo, každopádně od té doby jsem si ho na sebe neodvážila dát a jak jsem Vám ho teď vyfotila, tak putoval do koše :)


Zkoušeli jste nějaký zmiňovaný produkt? Vyhovuje Vám nebo také ne? :)

14 komentářů:

  1. Já zkoušela Garnier, vůně úžasná, ale potím se po něm, kamarádce zas vyhovuje. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tuto zkušenost mám taky, kamarádka si ho nemůže vynachválit :) jak říkám, každému vyhovuje něco jiného...

      Vymazat
  2. Nezkoušela jsem ani jeden produkt, ale ani zkoušet nebudu :) Pro jistotu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani ja som neskúšala žiadny z nich, no super článok :) Teším sa na ďalší :))

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  4. Skoda te rtenky, ze na rtech nevypada dobre, odstin sam o sobe vypada moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten odstín je naprosto dokonalý, takže o to větší bylo zklamání z toho děsu, co vytvoří na rtech :-/

      Vymazat
  5. Zkoušela jsem a stále používám odličovací mléko od avonu, mě vyhovuje, sundá bez obtíží i voděodolné řasenky, které ale také používám od avonu, netuším jak by fungoval na cizí (dost mě po řasenkách pálí oči, takže používám raději jen ty osvědčené) a ani nemám problém s očima. a že je mám hodně citlivé. Jen když dám mléka víc a nedopatřením se mi dostane vyloženě do očí, tak to pak dost pálí. Ale můžu říci, že když jsem zkusila jednou použít na odlíčení očí micerálku od Dermacolu Detox -Defence, tak jsem si musela přiznat, že je lepší než to mléko. Ale pořád mám doma ještě jedno v zásobě, tak ho chci sdělat :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem právě dřív používala neustále odličovací mléka, jak na obličej, tak na oči, ale od té doby, co jsem objevila micelárku a dvoufázové odličovače na oči, tak už vím, že je to tisíckrát lepší jak ta mléka... ale prostě slevy mě ukecaly a chtěla jsem jim dát šanci :)

      Vymazat
  6. Měla jsem odličovací mléko z Avonu Klári a za mě děs, štípal v očích, šudlala jsem oči hodinu hrůza! A deodorant od Garnieru jsem měla taky, přesně tuto verzi, proti pocení byl fajn, ale hrozně mi zabarvoval oblečení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, prostě neodličuje a navíc se mi dostává do očí, hrůza děs ... S tím oblečením máš pravdu, to byla další nevýhoda :-/ ale už jsem si na to zabarvování oblečení zvykla, kromě deodorantu, který používám večer (Dove Maximum Protection), tak mi to dělají všechny...

      Vymazat
  7. Ty jo, to jsem fakt překvapená, že Makeup revolution má i špatné produkty.. Já od nich mám 3 paletky stínů a tvářenku, a naprostá spokojenost.
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty pudrové produkty mají skvělé :) nebo alespoň ty, které jsem už vyzkoušela, ale bohužel tyto dva za mě jednoznačně NE :)

      Vymazat