pondělí 13. dubna 2015

Motýlí vzhled s řasenkou Astor Big&Beautiful Bfly Butterfly

Ahoj,

po dlouhé době tu mám recenzi na řasenku. Tentokrát se jedná o novou řasenku od Astor z řady Big&Beautiful Bfly Butterfly Extreme Black. Když bych začla prvním dojmem, což je většinou balení a hned potom kartáček, tak narozdíl od minulé řasenky od Astor, kterou jsem recenzovala (Seduction codes no. 1), tak balení je pro mě naprosto dokonalé. Jak jste si asi mohli už všimnout, miluju motýlky a miluju všechno fialové a růžové :)


Balení hodnotím pěti hvězdičkami z pěti a teď se tedy vrhnu na kartáček. Nejprve jsem se ho trošku bála, jelikož je opravdu obrovský a má tvar, který jsem ještě nikdy nezkoušela. Zpočátku jsem s ním lehce bojovala :-D a proto, ve videu, kde jsem tuto novinku představovala (Novinky), jsem na ni měla takový trošku neutrální, možná až skeptický názor...

 
Když jsem se tedy s kartáčkem naučila pracovat, mohla jsem už hodnotit řasenku jako celek :) a musím říct, že opět Astor nezklamal. Řasenka má krásnou gelovou konzistenci, která řasy vůbec nezatěžuje a dodá jim hezký tvar i lehký objem. Přijde mi konzistencí hodně podobná právě zmiňované Seduction Codes no. 1, kterou mám taky moc ráda. 

Řasenka dále slibuje extra černou barvu. V tomhle případě hodnotím tak nějak neutrálně, jelikož mi přijde stejně černá jako všechny ostatní řasenky :)

Závěrem ještě takové menší shrnutí:
- krásný vzhled balení
- řasy neslepuje
- dodá lehký objem
- vytvoří hezký natočený vzhled


objem: 12 ml
doporučená cena: 229,- Kč, ale momentálně ji mají v DM za 179,- Kč :)

S klidným srdcem tuto řasenku můžu doporučit a až na mírně vyšší cenu hodnotím vše kladně :)

Máte s touto řasenkou zkušenost, nebo s jejím předchůdcem? Co na ni říkáte? :)

8 komentářů:

  1. Mám ji doma, ale ještě jsem ji nezkoušela, taky jsem nesvá z toho kartáčku :D Každopádně zítra ráno ji teda zkusím, jsem na ni zvědavá :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej :) mně teda trvalo, než jsem se s tím kartáčkem naučila :-D ale když se s ním naučíš, tak je ta řasenka naprosto super :)

      Vymazat
  2. Od Astoru jsem měla řasenky 2 - jedna má takový oranžový obal a na tom černou krajku a pak jsem měla zlatou big beautiful s černým nápisem a obě 2 za mě ne. Já nebyla s nima vůbec spokojená, opadávají, obtiskávají se, jsou hrozně mokré a řasy mi absolutně nijak nezkrášlí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. týjo, tak tos mě překvapila :) na tu oranžovou seduction codes no. 2 jsem slyšela taky samé kladné ohlasy... ale je pravda, že jak máme každá jinou pleť, tak máme i každá jiné řasy a sedí nám něco jiného :)

      Vymazat
  3. Já jsem snad od Astoru ještě žádnou neměla. Mám ráda levnější řasenky (Oriflame, Essence, NYC), které mi také nejvíce vyhovují :)

    Monča


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono když je nějaká akce, tak vyjdou levně i řasenky od Astor :) mně Oriflame nevyhovuje vůbec, Essence jak která, ale v zásadě dobrý a od NYC jsem žádnou ještě neměla, můžeš mi nějakour doporučit? :) každopádně z těch levnějších mám ráda od Miss Sporty tu růžovou nebo zelenou se silikonovýma kartáčkama :)

      Vymazat
  4. Od Astoru som mala len jednu špirálu a to bolo veľmi dávno, takže si nespomínam či som bola spokojná.. táto vyzerá fajn a moja mi dochádza, takže možno skúsim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě doporučuju, viděla jsem ji v DM za 179,- nedávno :) nebo v Rossmannu byla akce -25% na veškerý sortiment Astoru, ale to už asi skončilo :(

      Vymazat