úterý 3. března 2015

Líčení očí s Makeup Revolution a Max Factor

Ahoj :)

dnes tu pro Vás mám dva tipy na oční stíny :) Jedná se o novinkové Excess shimmer od Max Factor a paletku očních stínů od Makeup Revolution London.


Nejprve k novinkovým gelovým stínům Excess Shimmer od Max Factor. Jsou dostupné v 6 odstínech a já vlastním jeden světlý (10 Pearl) a jeden tmavý (25 Bronze). Do prodejen přicházejí v těchto dnech a zaváděcí cena je 265,- Kč, poté pak 309,- Kč. Každý stín má 7 g.


Jak můžete vidět na fotkách, stíny jsou nádherně pigmentované (i ten světlý). Konzistence je lehoučká a vůbec je na víčku necítíte, což je další úžasná výhoda, nesnesu totiž na očích nic těžkého nebo lepivého. Používám je bez báze pod oční stíny, protože na tu moji (mám bázi od LaSplash) nejdou vůbec nanést, nebo to zatím neumím :-D. Vydrží nehnutě celý den i když mám víčka poměrně mastná. Stíny můžete použít buď samostatně, nebo jak já spolu s pudrovými stíny.

K dnešnímu líčení jsem tedy použila tyto gelové stíny a na ně stíny z paletky od Makeup Revolution London. Paletku můžete koupit na eshopu www.makeuprevolution.cz a stojí 199,- Kč.




Křížkem jsem označila stíny, které jsem použila z této paletky. Musím říct, že jsem si tuto paletku poměrně dost oblíbila, jelikož obsahuje všechny stíny, které k běžnému líčení potřebuji. Kdybych si ale paletku sestavovala sama, tak bych mezi všechny ty třpytivé dala i světlý matný stín na vystínování pod obočím. Ale jelikož jsem si vybrala paletku se všemi třpytivými stíny, tak je to můj problém :-D Příště půjdu určitě do známých paletek Iconic, kde jsou jak stíny se shimmerem, tak stíny matné :) 

Líčení bylo výraznější, ale foťák i kamera to dost zkresluje a stíny ani nevypadají tak hezky vystínované, jak byly ve skutečnosti, ale aspoň pro představu vkládám fotky :)


 
Co říkáte na líčení a na stíny samotné? Máte některé z nich vyzkoušené nebo se na ně chystáte? :) Těším se na Vaše komentáře :)

18 komentářů:

  1. Líčení je moc pěkné :-) Ty gelové stíny mají opravdu parádní pigmentaci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem ráda, že se líbí :) opravdu mě ty gelové stíny mile překvapily, bála jsem se, že budou těžce roztíratelné, patlavé atd a opak je pravdou :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. děkuju moc :) jsem ráda, že se líčení líbí, i když fotky strašně zkreslují...

      Vymazat
  3. Stíny vyzkoušené nemám, ale vypadají pěkně :) Hrozně Ti to Klári sluší na té první fotce
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Klárko, tobě to zase sluší !! Já jsem si momentálně nakoupila "pěnovo-gelové" oční stíny od značky e.l.f. a jsem z nich nadšená! Na mém blogu se na ně můžeš podívat! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :) už jsem na ně koukala, vypadají fakt skvěle a cena je taky super!!!

      Vymazat
  5. Ty stíny se ti opravdu povedly a strašně moc ti sluší!:)

    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Wow ty gelové stíny vypadají nádherně, ale přijdou mi jako dost drahé no :D ale paletka od MUR se mi taky líbí :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no taky jsem si říkala, že jsou drahé, ale ta kvalita za to stojí a navíc stačí jen trošička, takže si myslím, že to balení vydrží dost dlouho :)

      Vymazat
  7. Hezké líčení, moc ti to sluší :) Od MUR mám taky jednu paletku, ale ještě jsem ji dostatečně neprozkoušela :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné líčení. O těch stínech Max Factor jsem viděla jiné články, kde se blogerkám strašně slívaly, v podstatě bez nějakého pudrového stínu nedržely na očích. Takže to mě odradilo od chuti si je pořídit.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Já je zatím testovala pouze s pudrovými a to drží jak přikované :)

      Vymazat