úterý 10. března 2015

Další Korejský zázrak - BB krém Missha Perfect Cover

Ahoj :)

dneska tu mám opět článek z řady dekorativky. Jak už víte, oblíbila jsem si Korejská BBčka od Skin79. Moje oblíbné růžové BB mi došlo a tak jsem chtěla vyzkoušet něco nového. Už dlouho jsem pokukovala po BB od Misshy Perfect Cover, tak jsem zašla do stánečku Missha ve Vaňkovce a tam mi milá slečna/paní dala vzorečky na vyzkoušení od dvou odstínů - nejsvětlejší č. 13 a o trošku tmavší č. 21. Byla jsem ochotou paní prodavačky velmi mile překvapena, jelikož poslední dobou se setkávám spíše s prodavačkami, u kterých nechápu, proč tu práci dělají, když je tak strašně nebaví a odrazují zákazníky. O tom se ale raději rozepisovat nebudu, protože to by byl sloh na několik stran :-D Oba vzorečky jsem vyzkoušela a zjistila jsem, že ten nejsvětlejší je už i na mě hodně světlý a č. 21 mi naprosto vyhovuje a musím ho mít. Vzala jsem si menší balení, což je 20 ml a stál 179,- Kč, větší balení (50 ml) stojí přes 400 Kč. Pokud ale toto BBčko taky chcete, tak je nejspíš zbytečné do Vaňkovky chodit, protože jsem si koupila poslední a prý mají výpadek, takže jedině na jejich oficiálních stránkách a to ještě ve velkém balení, pokud chcete odstín, který mám já: www.missha.cz . To bych viděla jako jediné mínus a možná ještě, že cena je trošku vyšší, ale zase než mít tisíc levných BBček, které jsou špatné, tak to raději jedno dražší a kvalitní :) 


Jinak tu mám samé klady:
- konzistence je naprosto skvělá, lehce hutnější, krémová a dobře se roztírá
- barva se krásně přizpůsobí odstínu pleti
- oproti ostatním BB dobře kryje
- když použiji bázi, tak se vůbec neslévá a krásně vydrží celý den
- vhodný i na mastnou pleť
- hezky hydratuje
- SPF42
- výběr ze dvou velikostí balení





Pokud hledáte vhodné BBčko, tak na 100% doporučuji Perfect Cover od Misshy, popřípadě růžový SUPER+ od SKIN79, s oběma jsem naprosto spokojená :)

Co na něj říkáte? Máte ho taky vyzkoušený? Používáte BB krémy nebo dáváte přednost make-upu? :)

10 komentářů:

  1. vyzerá skutočne zaujímavo ... mne takéto veci robia hrudky na tvári

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na tohle BB se kouknu. Vypadá opravdu skvěle a má vysoké SPF. BB krémy moc nepoužívám, zatím mi žádný moc nesednul. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě doporučuju si říct o vzoreček a zkusit :) já jsem nadšená... doteď jsem si o nějakých BBčkách myslela, že jsou fajn, ale teď vím, že nebyly, sedly mi jen tydle dvě, které zmiňuji.. růžové od Skin79 a teď perfect cover od Misshy :)

      Vymazat
  3. Od Missha už BB také mám, vyzkoušela jsem vzorky a mám přesně tento a ještě jeden trochu jinčí. Ale zatím čekají v šuplíčku, přes zimu používám raději krémik a make-up, mám lepší pocit že pleť proti mrazíkům lépe chráním, BB si nechávám na léto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě s ním budeš spokojená :) když chci větší krytí, tak si ho míchám s makeupem od Astoru, jelikož ten je na mě teď moc tmavý a když se smíchají, tak je ta barvička super :)

      Vymazat
    2. no super, bezva nápad, mám jedno BB, které je dost tmavé, tak to smíchnu s něčím světlejším a bude to akorát, to mě nenapadlo :) díky za radu ;)

      Vymazat
  4. Skvělá recenze :))! Asi také proto, že Misshu miluju...používám nejraději Cho Bo Yang BB Cream, je úplně super - pleť jak z potoshopu, ideální i pro první vrásky - vůbec je nezvýrazňuje a nezalézá do nich a přitom má úžasné krytí. Make-upy se mi povalují v šuplíku, protože se tomuto BB nevyrovnají :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) a ten Cho Bo Yang BB má i nějaké krycí schopnosti? Mám poměrně dost problematickou pleť, tak potřebuji krýt :)

      Vymazat
  5. niečo presne pre Teba :)

    www.kawaii.sk

    OdpovědětVymazat