úterý 10. února 2015

Malinové pokušení od Yves Rocher

Krásný večer,

jak je už z názvu článku patrné, dneska tu pro Vás mám dva produkty s malinovou vůní, které mě naprosto okouzlily :) 


Oba produkty jsou z Yves Rocher a jeden z nich je úplná novinka :) Novinkou je balzám na rty, který je možné koupit v sedmi variantách. Když jsem přišla do obchodu, byly dostupné už jen 4 varianty, zbytek byl vyprodaný, ale vůbec mi to nevadilo, jelikož jsem hned sáhla po malině a tu jsem si i odnesla :)



Vidíte, že je rudě červený, ale toho se nemusíte bát :)... samozřejmě, že barví, ale tak lehce a přirozeně, že je to jeho velké plus. Rty jsou krásně lehce červeně zbarvené a lesklé.
No a vůně??? Ta je naprosto dokonalá, nejradši bych balzámek snědla. Díky té vůni si ho natírám hodně často a mám rty hezky vyživené :-D Hydratace je opravdu perfektní a pro mě je jednoznačně o 100% lepší než Baby Lips.

Cena: 45,- Kč



No a druhým produktem, který jsem si odnesla, je sprchový gel s vůní (jak jinak :-D) malin. Sprchové gely od Yves Rocher mám obecně strašně ráda, i ty nové peelingové (mohli jste vidět, že jsem používala taky s vůní malin :-D). Věština nádherně voní, hezky pění a stačí jich opravdu troška :)

Cena: 119,- Kč

Pokud milujete vůni malin stejně jako já, tak VŘELE DOPORUČUJI :) nebo pokud hledáte ten správný balzámek a maliny nemusíte, tak mrkněte na ostatní vůně - třešeň, jahoda, makadámie, valinka, kokos nebo karité, řekla bych, že budou podobně hydratační jako ten malinový :)

16 komentářů:

  1. Obidva produkty vyzerajú veľmi lákavo! Už asi viem,za čo miniem svoje úspory pri najbliššej návšteve DMky. :)

    http://theadelesmith.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou dokonalé :) v DM je ale neseženeš.. jsou pouze v obchodech Yves Rocher nebo na internetu v jejich eshopu :)

      Vymazat
  2. Ten peelingový s malinama jsem kupovala ségře a balzámek v jahodové jsem taky kupovala pro ni :D tak teď ještě udělat radost sobě
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, je potřeba udělat jednou za čas radost i sobě :) ale ségra bude určitě spokojená! Nad jahůdkou jsem taky přemýšlela, ale malina byla prostě jasná volba :)

      Vymazat
  3. Ty balzámky se mi moc líbí, ráda bych vyzkoušela makadamii, karité nebo vanilku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si šla původně pro vanilku, ale ta tam už vůbec nebyla, tak pak bylo už jasné, že si vezmu malinu :) ale určitě to není můj poslední balzámek...

      Vymazat
  4. Sprcháč znám a už jsem ho několikrát měla a je úplně boží :3 a ta vůně, nejradši bych ho vypila :D a po tom balzámu se musím podívat ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, ta vůně je dokonalá... Yves Rocher je v tomto jednička :) ... určitě se podívej, možná bude potřeba projít více prodejen, jelikož například v Brně se po balzámcích jen zaprášilo :-D

      Vymazat
  5. Woow malina vypadá super. Já kdysi měla vanilku od YR. Byla skvělá, ale po nějakém čase se mi strašně ovoněla :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, já měla vanilkový krém na ruce a ten byl božský a mrzí mě, že už se neprodává :(

      Vymazat
  6. Ten malinový sprcháč miluji, jen mi trošku vadí dávkování, vyteče mi ho vždy zbytečně moc, ale díky té vůni mu to odpouštím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na tato velká balení sprcháčů prodávají speciální pumpičku a tím pádem si napumpuješ přesně tolik sprcháče, kolik chceš :) Každopádně ta vůně je opravdu dokonalá :)

      Vymazat
  7. Máš naprosto skvostné nehty :)
    Na ten balzám se taky chystám, ale stále jsem se ještě nedostala do prodejny YR :(
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, děkuji moc :)
      každopádně balzámky mají i na jejich eshopu, ale jen kvůli nim se nevyplatí objednávat, ale kdybys toho potřebovala víc, tak už je to v pohodě a navíc ty jejich super dárečky k nákupu :)

      Vymazat
  8. Ty balzámy by asi stály za to :D

    OdpovědětVymazat