úterý 25. listopadu 2014

Zimní lakování se Sally Hansen

Krásný začátek týdne přeji,

dneska to bude o lakování se značkou Sally Hansen :) Mám tu tři laky, z nichž jeden je pečující a ostatní dva jsou klasické barevné.


Nejprve Vám tedy představím ten pečující :) 

Intenzivní péče pro silně poškozené nehty - Nail Rehab

- pomáhá hydratovat a obnovovat poškozené nehty a okamžitě minimalizuje drobné nedokonalosti
- po použití by měly být nehty zdravější, silnější a chráněné proti každodennímu použití

Tato péče má 10 ml a prodává se běžně za 199,- Kč

No a moje hodnocení? Strašně se mi líbí flakonek laku i malinký, ale zato pevný štěteček. Nanáším si ho jako podklad pod barevný lak, je lehounce narůžovělý a vyrovnává nedokonalosti na nehtech. Používám ho teprve krátce, ale zatím jsem spokojená, i když je pravda, že já mám momentálně nehty pevné, takže tento účinek nezhodnotím.



No a teď k těm barevným. Mám dva odstíny a to: 550 - All Fired Up a 175 - Arm Candy. Laky mají krásně velké ploché štětečky, se kterými se skvěle pracuje. Mají velkou výdrž (na mých nehtech má téměř každý lak velkou výdrž :-D takže to berte s rezervou) a kryjí ve dvou až třech vrstvách, ale hezky zasychají, takže to není nějaké velké mínus. Každá lahvička má 14,7 ml a stojí cca 250,- Kč.





Moje dnešní lakování s lakem Arm Candy :)


A co Vy? Zkoušely jste laky od značky Sally Hansen? :)

21 komentářů:

  1. Moc hezké! Ten pudrový je nádherný :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou hezké..já měla kdysi dávno jeden a to už si ani nepamatuji jaký byl :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadaji krasne :) Zavidim pevne nehty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) ... nehty vždycky pevné nebyly :) sundala jsem gelovky a byly jako papír a pak jsem začla brát biosil plus a používala diamantovou péči od Gabrielly Salvete a teď místo ní používám tuto péči od SH a jsou nádherně pevné... občas se samozřejmě nějaký roztřepí, když něco dělám, ale to neřeším :)

      Vymazat
  4. Moc hezká recenze. Ten červený lak je moc hezký, ale závěrečný výtvor se mi taky moc líbí. Já mám od SH jen jeden lak, ale jsem s ním velmi spokojená. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Oba 2 laky vypadají krásně :) Ještě jsem žádný lak SH nezkoušela
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě doporučuji nějaký vyzkoušet, mají strašně krásné barvičky! :)

      Vymazat
  6. Sally má naozaj kvalitné laky a krásny výber farieb, aj ty si si vybrala veľmi pekné odtiene :)
    pozývam ťa na môj blog: www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. tyto laky neznám, ani nevím, jestli bych je u nás vůbec sehnala. Za mne je super ten světlý, mám ráda spíš neutrální, nenápadné, ale ta závěrečná úprava je úžasná :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mají je v Teta drogerii a především v DM :) a děkuji za pochvalu, byla to spíše taková rychlovka, tak jsem ráda, že se líbí :)

      Vymazat
  8. Značku neznám, ale ta červená vypadá krásně ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě doporučuji něco od ní vyzkoušet, jsem zatím nadšená :)

      Vymazat
  9. Ta barva Arm Candy je krásná:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám už třetí balení od Sally Hansen NAIL GROWTH miracle (39%,měla jsem i párkrát serum 59% take jsou videt vysledky a myslim i po tydnu a dost velké) a Complete Care 4in 1 (ružová lahvička a zachránilo mě to nehtíky používám je deno denně naráz ;) opravdu doporučuji mám i fotečku předtím a když se na to ted podívám tak tomu ani nemohu uverit ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc za tipy :) určitě ráda vyzkouším... ještě by mě zajímal ten rychleschnoucí top coat od SH :)

      Vymazat
  11. Závidím ti kvalitní nehty, mně se letos hrozně lámou a třepí :( Takže by mě lákal ten pečující podkladový. Jinak jsou tyhle laky pro mě zcela mimo mísu, protože na ně nemám. Snažím se udělat hezké nehty s levnějšími laky a docela to jde. Jen ta výdrž je u mně max. 3 dny. Ale tak zas mám aspoň motivaci si udělat zas jiné. Laků se mi za ten rok nashromáždilo nějak moc. :D
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no taky to nebylo hned, musela jsem je dát dokupy, aby byly takto pevné... po sundání gelovek byly jako papír... je potřeba jim dát řádnou péči a výsledek se dostaví :) každopádně na laky jsem letos maniak, takže jich mám neskutečné množství :-D

      Vymazat
  12. Blanka Ryšavá -reklama na laky Sally Hansen-gel lak vůbec nevydrží jak řikají 14 dnů za tři dny byla pravá ruka tedy nehty již poškozené asi jsem trochu pracovala:)

    OdpovědětVymazat