úterý 11. listopadu 2014

Plesová sezóna za dveřmi

Krásný podzimní den :)

pomalu se blíží sezóna plesů a každá z nás chce mít krásné šaty, boty, doplňky a samozřejmě i make-up a úsměv :)

Už začínám pokukovat, jaké šaty by se mi na letošní sezónu líbily a tak jsem si říkala, že se o to s vámi podělím. Přijde mi, že jsem strašně vybíravá, takže šatů, které mě zaujaly není moc :-D  

Zjišťuju, že jsem poslední dobou ulítlá na černou krajku, tudíž hned první šatky budou krajkové :) objevila jsem je na www.i-radost.cz (krajkové šaty) a zaujaly mě jako jediné z jejich nabídky.


Další troje šatky jsem objevila na portálu www.zena.cz. Jako jediné nejsou černé a všechny jsou v nádherné jemné růžové barvičce ... akorát do nich bych nemohla být tak strašně bílá :-D


No a poslední šatky jsou opět černé a líbí se mi asi nejvíc ze všech :) Našla jsem je na www.saty-svatebni.cz (Černé šaty) a jsou pouze k zapůjčení.

Líbí se vám tyto šatky, nebo máte uplně jiný vkus? :)

A jak už jsem nakousla, na plese (a nejen tam) chce mít každý krásný úsměv, proto jsem se rozhodla, že vám sepíši ještě takovu minirecenzi na zubní pasty, které s přítelem momentálně naprosto milujeme :)

Jedná se o zubní pasty Signal White Now. Jednou mě v nákupáku zastavila hosteska od Signalu a dala mi vzoreček zubní pasty White Now Gold. Pasty nějak neřeším, protože mi všechny připadají stejné, ale tak proč ji nezkusit :) No a jsem za to moc ráda, protože bych si ji nejspíš sama od sebe nekoupila. 

Tyto pasty jsou naprosto odlišné od ostatních, v prvé řadě především barvou :-D Docela jsem se jí až lekla, je tmavě modrá a při čištění tvoří modrou pěnu a obarví štětinky kartáčku :-D Ale ten účinek je naprosto skvělý, přijde mi, že po vyčištění zubů touto pastou mám zuby úplně čisté a vidím i lehce rozdíl v odstínu barvy zubů. Nemám je krásně bílé, ale jsou určitě bělejší než dříve :) 

Takže od té doby si s přítelem tyto pasty kupujeme, on používá tedy pánskou verzi (nevím, zda je tam nějaký rozdíl, ale vypadá to dobře, že máme každý svou :-D)

Doporučená cena: 78,90 Kč, ale většinou si počkáme na nějakou akci a nakoupíme si do zásoby a mohli jste to už vidět na Facebooku v červnu :-D (Facebook foto)




A abych dodržela téma dnešního článku (plesy a večírky), nafotila jsem ve stejném duchu i tyto pasty :-D




Máte zkušenost s těmito pastami nebo láká vás je vyzkoušet? :)



11 komentářů:

  1. Krásné šatky :) Já si letos plánuji pořídit nějaké delší krajkové a nejlépe v černé barvě :) Dají se pak krásně kombinovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak to vidím taky :) doufám, že pak uvidíme fotečku!

      Vymazat
  2. Krásné šaty :) Pasty jsem nezkoušela, ale jsem ráda za tip :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej a už nikdy nebudeš chtít jinou :-D

      Vymazat
  3. Pasty vypadaji zajimave, prave hledam nejaky tip na dobrou, tak tuhle asi vyzkousim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě dej vědět, jak Ti bude vyhovovat, je naprosto božská :)

      Vymazat
  4. S pastou zkušenosti nemám, ale lákají mě :) a moc pěkně jsi je nafotila. Šaty se mi líbí všechny, jsou krásné
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono mi moc počasí nepřálo poslední dobou a nejradši fotím hezky na světle, kór lesklý obaly, tak jsem se do toho dneska rychle pustila, když bylo jakš takš světlo :) ale děkuji za pochvalu...

      Vymazat
  5. Za mě určitě ty první:) ty jsou dokonalý!
    Pasty používáme obě též a četla jsem rozdíl, že ta pánská je silnější , protože většina chlapů kouří a pije častěji kávů než dámy:) Nikola K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, asi i pro mě by byly fajn a je pravda, že moc dlouhý šatky nenosím, ale líbí se mi i ty další :)
      jj to jsem taky četla, že je silnější :) ale neumíme to posoudit ... každopádně už jiný nechci :)

      Vymazat
  6. ahojky:) pasty znám, používám je, ale nepřijde mi, že by měly tak úžasný efekt, ale každopádně jsou příjemnou změnou oproti mnou dříve požívaným slaným pastám :D šaty se mi líbí ty druhé černé (na ples), na růžovou moc nejsem a ty první černé jsou hezké, ale na ples se mi moc nehodí. (i když na našem vesnickém by s ním udělala každá holka parádu- tady se chodí v kalhotách nebo sukních)

    OdpovědětVymazat