středa 12. března 2014

Testování řasenky ASTOR Seduction CODES No 1

Dnes se budu věnovat řasence od ASTOR - Seduction Codes No 1. Měla jsem možnost stát se testerkou této řasenky a moc jsem se těšila až pošťačka přinese obálku, ve které bude. Především proto, že jsem vůbec netušila, jak bude tato novinka vypadat. Když jsem obálku otevřela, tak mě moc nepotěšil obal této novinky, protože oproti předešlým řasenkám od Astor vypadá poněkud lacině. Ale co, důležitější je obsah :)


Tato řasenka má hedvábné složení s kolagenem a keratinem pro maximální objem a tvarující kartáček pro perfektní oddělení. Musím s obojím souhlasit. Řasy vůbec neslepuje, nežmolkuje se a vydrží na řasách celý den. Objem a délku docílím tím, že řasenku nanáším ve více vrtstvách, ale to mi nevadí, jelikož řasy se ani takto vůbec neslepují ani nevytváří žmolky.




Závěřem můžu říct, že mě řasenka velmi mile překvapila a až ji dopotřebuji, budu se k ní nejspíše vracet. Už roky používám stále dokola tu stejnou řasenku, jelikož žádná mě ještě nepřesvědčila, že bude lepší ... až doteď... ASTOR - Seduction Codes No 1 je pro moje řasy opravdu jednička :)





6 komentářů:

  1. Krásné řasy ti udělala! Máš naprosto nádherné oči, krásnou barvu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) ... Tahle řasenka je fakt úžasná, strašně mile mě překvapila!

      Vymazat
    2. No já ji vyhrála taky, tak jsem zvědavá:))

      Vymazat
    3. Opravdu? Tak pak určitě dej vědět, jsem zvědavá :)

      Vymazat
  2. A jakou řasenku používáš pořád dokola?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. používala jsem uplně obyčejnou růžovou Miss Sporty - Studio Lash instant volume, popř. i ta jejich zelená není špatná ... ale teď zkouším stále nové řasenky, momentálně mám zlatou od Max Factor a v zásobě koupené dvě různé od Dermacolu, tak uvidíme :)

      Vymazat