pondělí 13. srpna 2018

Nivea Soft Mix Me - namixuj si vlastní vůni krému

Jako správnou kosmetickou maniačku mě na Instagramu a na blozích zaujaly novinkové krémy Nivea, kdy si můžete namixovat vlastní vůni! V létě miluju voňavé, slaďounké, popř. citrusové tělové krémy. V zimě jsem radši za ty bez parfemace, nebo mandlové, vanilkové apod. 

Když mi z vivantis.cz přišel balíček, který obsahoval i tyto tři krémy v dárkovém balení, hned jsem je musela vyzkoušet. 




Nejvíc jsem se těšila na ten růžový (jak jinak :-D) s vůní lesního ovoce, ale nakonec jsem si nejvíc oblíbila žlutý, který voní jako piňa colada :) Když už ji nemůžu pít, tak se jí aspoň namažu :-D 



Zelený krém je taky pecka... nádherně svěží. Připomíná mi další můj oblíbený drik a to Mojito! 



Všechny krémy jsou neskutečně jemné, rychle se vstřebávají a pokožka je opravdu hodně dlouho provoněná, především když použiju žlutý s vůní exotického ovoce, ten je podle mě nejvýraznější a naopak nejkratší dobu na sobě cítím zelený - svěží. Z mixů vůní mám nejradši žlutý a zelený, vznikne totiž tak krásně sladká a zároveň svěží vůně. Na léto značka ideál!

Tyhle tři krémy mají každý 50 ml, ale normálně se prodávají po 100 ml a na vivantis.cz je koupíte za 89,- Kč každý :)


Co na ně říkáte? Podle mě je to skvělý nápad a myslím, že budu mít za chvíli po nich, protože mě neskutečně baví :)


4 komentáře:

  1. Už jsem na ně četla dost chvály a dost mě teda zaujali. :) Líbí se mi, že je vlastně můžu mixovat, to je fakt super nápad. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně mě tyhle krémy zaujaly, je to super nápad :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat