sobota 18. srpna 2018

Letní novinky Mary Kay

Balíčky od Mary Kay naprosto miluju. Většinou v nich totiž nejsou jen samotné novinky, ale i něco navíc. Stejně jako tentokrát. Balíček obsahoval i nádherný růžový batůžek a roztomilé cedulky na kufry :) 


První z novinek je vůně Eau So Daring™v nádherném mašličkovém flakonku. Přiznávám, trošku nepraktický např. na cestování, ale budiž mu to odpuštěno, jelikož já tyhle roztomilosti zbožňuju :)
Samotná vůně je sladší, květinová s nádechem orientu. Na letní večery ideální :) Líbí se mi, že na kůži voní jinak hned po nastříkání, jinak po chvilce a jinak po delší době... Ze začátku je hodně kořeněná, poté přechází do květinova a po delší době už cítíte jen lehounkou nasládlou příjemnou vůni a na to, že je to "jen" toaletní voda, přijde mi, že ji na sobě cítím poměrně dlouho. Jsem z ní nadšená a určitě ji nebudu používat jen teď v létě :)

Horní tóny: Italský bergamot, zázvorová lilie, červené jablko, meruňka
Střední tóny: konvalinka, růžová pivoňka, květy pomerančovníku
Spodní tóny: australské santalové dřevo, madagaskarská vanilka, texaské cedrové dřevo




Druhou novinkou je houbička na make-up. Byla jsem nadšená, že vyzkouším i jinou houbičku než beauty blender a jelikož mi většinou produkty od Mary Kay vyhovují, věřila jsem, že bude i houbička. Má hezký tvar, je větší, výborně se drží, ALE... je hodně tuhá oproti beauty blenderu! Zkoušela jsem se s ní několikrát nalíčit, ale prostě jsem rozmazlená a svůj bb nevyměním. Neříkám, že je špatná, to ne, nalíčit se s ní dá, ale já jsem na ty měkčí :)


Co na novinky říkáte? Nakupujete vůně i kvůli jejich flakonkům? :)

6 komentářů:

  1. Ten batůžek je super! A novinky taky :) miluju roztomilé flakonky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama, kdo miluje tyhle roztomilosti :)

      Vymazat
  2. Jeee, ten pytel je fakt super. Je hezké, když si firmy na balíčkách dávají záležet a potěší i drobnost :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, vždycky mě potěší, když firma přidá buď nějakou stylovou drobnost nebo napíše osobní vzkaz atd., to pak jde vidět, že jí na spolupráci opravdu záleží :)

      Vymazat
  3. Pytlíček je fakt super, ale co mě zaujalo je ta vůně. Vůně má fakt nádherný flakonek. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat