pátek 27. dubna 2018

Limitovaná edice Manufaktura Fialka

Pokud mě znáte osobně nebo sledujete už nějaký ten pátek, tak víte, že značku Manufaktura naprosto zbožňuji a nejradši bych se odstěhovala do jejich obchůdku :-D Miluji téměř všechny řady a limitky, ale když mi přišla tahle limitka, tak jsem se málem zbláznila štěstím. Fialová limitka a ještě ve stylu První republiky? Naprostá dokonalost!


Manufaktura k příležitosti stého výročí založení republiky vydala limitovanou edici Fialka, která má nejen originální vůni, ale i design ve stylu První republiky. 

Co mě zaujalo z celé limitky nejvíc, je omlazující hydratační a revitalizující pleťová mlha s výtažky z fialek a mandlí. Podobné produkty na horké jarní a letní zbožňuji. Používám ji během dne na osvěžení a navíc se tahle pleťová mlha dá použít i na dočištění pleti. Na dočištění mi jí přijde škoda, takže se s ní po vyčištění spíše jen přestříkám a osvěžím :)



No a co jsem si nemohla neoblíbit? Krém na ruce :-D Jsem závislák na krémech na ruce, v každé kabelce, místnosti v bytě a prostě všude, kde to jde, mám krémy na ruce :-) A tohle rozkošné balení? Pecka! Krém je ale co do výdrže a hydratace lepší průměr. Přijde mi, že s každou limitkou je funkčnost jejich krémů čímdál lepší.  A ta vůně vydrží na rukách opravdu dlouho!



Druhou mou závislostí jsou balzámy na rty :-D těch mám doma taky milion, ale stejně jako krémy na ruce, poctivě je používám a spotřebovávám, ne, že bych si je jen syslila :) Balzám obsahuje výtažek z fialky, včelí vosk, arganový a avokádový olej, bambucké máslo a vitamín E. Není to nejvýživnější balzám, který jsem kdy vyzkoušela, ale stejně jsem si ho oblíbila. Skvěle voní i hydratuje :)


Další produkt z limitky je sprchový gel. První věc, co mě potěšila, že opět vrátili "klikací" víčko :-D Vím, že je to detail, ale je to prostě praktické a mám to ráda :) Sprchovému gelu také nemám co vytknout, skvěle voní a pokožku nevysušuje.. navíc ji zanechá krásně provoněnou :)



Jediný produkt, který jsem nevyzkoušela na ten účel, pro který byl vyrobený, je mýdlo. Jednak se mi líbí jeho tvar a vyražené logo a tak je mi škoda ho používat, ale zároveň tuhá mýdla moc nevyhledáváme. Voní ale tak krásně, že jsem ho nemohla nechat jen tak v krabičce a mám ho dané v oblečení (ano, záměrně neříkám ve skříni, protože tu truhlář teprve vyrábí a SNAD se už konečně brzy dočkáme ...). Každopádně tuhé mýdlo v limitce inspirované První republikou nemohlo chybět :)


Posledním produktem je fialkový sirup. Zvláštní příchuť sirupu, že? :) Byla jsem na ni zvědavá a je opravdu zajímavá. V sirupu je cítit nejen fialka, ale i hroznové víno a s vychlazenou vodou a citronem je výborným osvěžením v těchto horkých dnech :) 


Už jste něco z limitky vyzkoušely? :)


6 komentářů:

  1. Já jsem taky závislák na krémy na ruce, takže po tomhle se určitě mrknu:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, je nejen nádherný na vzhled, hezky hydratuje, ale především ta vůůůůně!!!

      Vymazat
  2. Na tuto novinkovou řadu jsem také koukala. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je opravdu nádherná, už jsem s ní "nakazila" plno svých kamarádek :-D

      Vymazat
  3. Krémy na ruce bych ráda vyzkoušela, tato značka mě láká :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doporučuji... ale bacha, jak vlezeš do obchůdku Manufaktura... budeš chtít všechno :-D

      Vymazat