pondělí 12. února 2018

toaletní vody s.Oliver SO PURE

Dlouho jsem vám nepsala o žádné vůni, kterou momentálně používám a tak je čas to změnit :) Navíc to může být tip na dárek pro partnera/partnerku ke svátku sv. Valentýna, protože tu mám jak dámskou, tak pánskou toaletní vodu a jsou k sehnání buď v dm nebo v drogerii Rossmann.




Opět začínám balením, které je jednoduché a velmi jemné. U parfémů mám ráda spíše flakonky, které jsou něčím netradiční a jsou vymazlené, ale k těmto vůním se jednoduchost prostě hodí, takže mi to vůbec nevadí a naopak to hodnotím velmi kladně :)




Dámská toaletní voda

Stejně jako balení dostává svému názvu, tak i samotný obsah. Nádherná čistá vůně s ovocnými, svěžími a květinovými akcenty. Krásně lehoučká, ale zároveň intenzivní vůně. Jednoduše ideální pro jarní dny. 

Hlava: Břečťan / citrus kalamondin / jablko
Srdce: Frézie / jasmín / kašmírové dřevo
Základ: Ambrox / pižmo / santalové dřevo

Já jsem si ji oblíbila ale už teď v zimě. Od té doby, co máme malou, tak se nechci vonět žádnými těžkými parfémy, které by jí nemusely dělat dobře a proto si vždy vybírám spíše květinové a svěží vůně a samozřejmě to s nimi nepřeháním. 



Pánská toaletní voda

Hodně často se stává, že pánské parfémy jsou si hodně podobné a ničím nevynikají. U této vůně je to jinak. Stejně jako dámská, je i pánská krásně svěží, ale zároveň vyniká svými dřevitými tóny. Jak už to tak bývá, výdrž je o dost vyšší než u té dámské a celkově je intenzivnější. 

Hlava: Bergamont / zelené jablko / kardamom
Srdce: Levandule / fialka / muškát
Základ: Cedrové dřevo / santalové dřevo / ambra





My máme toaletní vody ve velikosti 30 ml, ale jsou k sehnání i ve větším 50 ml balení. Navíc pokud máte raději parfémované vody, můžete je zakoupit ve 30 ml verzi a řada SO PURE obahuje i sprchový gel, tělové mléko nebo deodorant. V pánské verzi tělové mléko nahrazuje balzám po holení.

Co na toaletní vody říkáte? Znáte je nebo byste je rádi vyzkoušeli? :) A co Valentýn, slavíte ho?

6 komentářů:

  1. Ja som akurát písala na blogu o vôní FOR HER od S.oliver a je nádherná <3 tieto tak musia voňať tiež:) krásne fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hned jsem si ten článek musela přečíst :) vůně FOR HER musí být taky nádherná a to balení ❤

      Vymazat
  2. Ahoj prosim te kde si sehnala vuni 50ml vubec ji nemuzu sehnat diky :) Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, my máme toaletky v 30 ml balení, ale podle mých informací by měly být vůně k sehnání i v 50 ml v síti drogerií Rossmann a DM :)

      Vymazat