středa 28. června 2017

Laky Mavala Color Inspiration - kolekce léto 2017

Ahoj,

ještě rychle, než skončí Festival péče a líčení ve Fann parfumerii a s ním i sleva 20% na vše, vám přináším článek s mými postřehy a hlavně i fotkami všech laků z nové letní kolekce Mavala. Některé odstíny jsem už postovala na Instagram, protože jsem to nevydržela, ale dneska to budete mít hezky pohromadě :)



Kolekce obsahuje celkem 6 nádherně sytých barev laků, které jsou pro letní dny jak stvořené!

Ihned po otevření krabičky mě zaujal tmavě růžový odstín Rose Hill a fialový Purple Beach. Oba jsou to luxusně výrazné odstíny, které zaujmou na první pohled. Navíc mě mile překvapilo při prvním nanesení, že kryjí opravdu skvěle a neflekatí. Jsem zvyklá nanášet dvě vrstvy, takže i s těmito laky jsem nanesla dvě, ale určitě pokud jste zvyklé na jednu, není problém,  i tak budete mít krásně sytou barvu:)



Další dvě barvy, na které jsem se těšila, byly Coral Bay a Red River. Korálovky na léto naprosto miluju a na červenou jsem byla spíš zvědavá, jelikož těch mám docela dost a na léto se mi uplně nehodí... ale... u této jsem zjistila, že je to naprosto přesná barva jahod a na těch já si toto léto ujíždím :-D tím pádem jsem si ji hned oblíbila!



Poslední dvě barvy jsou - světle růžová Pink City a modrá Blue Mountains. Světle růžová mě velice překvapila, zjistila jsem, že k opáleným rukám se opravdu skvěle hodí a určitě ji vynosím :) 


Poslední modrá je taky naprosto nádherná, ale já se v ní necítím, jelikož modrou moc nemusím a tu jedinou budu darovat kamarádce, protože mi přijde škoda, aby mi doma ležela, když má tak svělou konzistenci a vlastnosti a pro milovnice modré i odstín :)


Jinak jsou k dostání klasicky za 149,- Kč/ks, ale momentálně po 20% slevě vychází jeden na 119,- Kč, což je podle mě super!

Co na kolekci říkáte? Který odstín vás zaujal nejvíc? Už nějaký vlastníte? :)

8 komentářů:

  1. Mě se jejich laky hodně líbí :)) Všechny odstíny jsou moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že? Navíc jsou skvěle pigmentované, co víc si přát :)

      Vymazat
  2. Nádherné odstíny a ty tvoje dlouhé nehty, závidím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nooo, zrovna jsem si jeden urvala :( tak už to nevypadá tak dobře :-D ale co, je to nehet a doroste :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. ta je naprosto božská a originální :) .. a děkuji :)

      Vymazat