úterý 31. ledna 2017

Recenze: Barva na vlasy Herbatint

Ahoj,

po dlouhé době tu pro Vás mám recenzi na barvu na vlasy. Cca dva roky chodím na barvení ke kadeřnici, ale jelikož jsem dostala nabídku od e-shopu stibio, zda bych nechtěla vyzkoušet přírodnější alternativu barvení, řekla jsem si, proč ne :) 

Barva Herbatint není vyloženě přírodní, ale také to není úplně klasická chemie. Nebudu tu rozebírat složení, jelikož chemik opravdu nejsem, ale co jsem si o barvě zjistila je, že obsahuje osm organických bylinných výtažků, které vlasy chrání a zároveň zklidňují pokožku hlavy. Navíc neobsahuje nechvalně proslulé látky jako jsou amoniak, resorcinol a parabeny. Za jednu z největších výhod považuji to, že je naprosto bez parfemace, takže se při barvení nedusíte tím štiplavým zápachem, jako jste u drogerkových barev zvyklé.


Slibuje 100% krytí šedin, což (bohužel v mém věku) můžu potvrdit :) Jediné, co nemohu potvrdit je, že jedno balení vystačí až na dvě barvení. Já bych spíše pro mé vlasy potřebovala barvy dvě :-D 

Balení obsahovalo barvicí gel, vyvíjecí emulzi, pytlíček šamponu Normalising Shampoo, pytlíček kondicionéru Royal Cream, návod k použití a rukavice. Takže mi stačilo dokoupit si barvící štětec, najít doma vhodnou mističku a šlo se na věc :)



Vybrala jsem si barvu 4N chestnut, která měla být o něco malinko světlejší, než moje aktuální barva. No... postupovala jsem podle návodu a barva z toho vylezla o dost tmavší, ale zase je pravda, že nevytvořila žádné mapy a po barvení byly vlasy krásně lesklé a vyživené, takže mi to ani tolik nevadilo :) Barva se nevymývala o nic více než klasická barva od kadeřnice, takže proč nevyužít přírodnější varianty. Já jsem s barvou naprosto spokojená a příště asi vyzkouším o odstín světlejší.


Barvu koupíte na eshopu stibio za cenu 297,- Kč a určitě se vyplatí sledovat i Facebook Herbatint, jelikož se na něm dozvíte plno zajímavostí a občas si můžete i zasoutěžit o nějakou tu barvičku :)


10 komentářů:

  1. Skvelý farebný výsledok! Ja mám najradšej klasickú čiernu hennu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hennu jsem nikdy nezoušela, nevím proč, ale mám z ní nějak strach :) .. každopádně barvička se mi taky moc líbí, ale chci zkusit ještě světlejší, tak uvidíme, jak mi chytne ...

      Vymazat
  2. Moc hezký odstín a velice ti sluší, Klárko! Já momentálně barvím 3N a taky to mám ještě dost tmavé, protože jsem předtím byla na černo. Ale vlásky postupně odrůstají a už se těším, až budou celé o facku světlejší, víc do hněda :-) Jo a perfektní krytí šedin můžu potvrdit taktéž... :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna koukám, jak Ti krásně barva chytla :) každopádně paní psala, že barvičky chytnou trošku tmavěji, tak jsem s tím měla počítat :) Teď tu na mě čeká odstín 6N, tak by měla chytnout hezky hnědě, uvidíme...

      Vymazat
  3. It is my great pleasure to visit your website and to enjoy your excellent post here. I like that very much.

    OdpovědětVymazat
  4. Můžu barvu nanést i Na chemicky obarvene vlasy?

    OdpovědětVymazat
  5. Mala som ju nedávno a farba sa mi vcelku páčila. Vymysla sa mi však pomerne rýchlo a dosť mi vlasy vysušila.

    OdpovědětVymazat
  6. I liked it and enjoyed reading it. Keep sharing such important post. Apart from this you should try this Herbatint Hair Color HERBATINT PERMANENT HAIR COLOR (FF6 ORANGE) - 135ML. FF6 FLASH FASHION ORANGE NATURAL HAIR COLOR HERBATINT. Herbatint by Bioforce is the most natural permanent hair coloring gel available. It is a unique hair colour formula that, not only gently colours hair but also protects and nourishes it. Herbatint natural hair colors are easy to apply and provide even, rich coverage. Contains no ammonia or parabens. Vibrant Flash Fashion Orange FF6 color. For more information Check out this Herbatint Hair Color HERBATINT PERMANENT HAIR COLOR (FF6 ORANGE) - 135ML product.

    OdpovědětVymazat