pátek 4. listopadu 2016

Recenze: vlasová péče Toni & Guy


Ahoj,


ještě, než se na chvíli odmlčím, bych se s vámi chtěla podělit o mé dojmy z vlasové péče od proslulé značky Toni & Guy.


V posledních oblíbencích na vlasy jsem vám už psala o jednom produktu od této značky a víte, že jsem z něj byla nadšená a proto tu mám dneska rovnou tři produkty :)

Začnu tedy rovnou tím, který můžete znát právě ze zmiňovaného článku, jen bude v menší, cestovní verzi :)
Jedná se o sprej pro ochranu před teplem. Myslím si, že všechny, které si vlasy minimálně fénujeme, bychom měly své vlasy nějakým způsobem chránit a co je jednoduššího, než před fénováním či žehlením na vlasy nastříkat sprej. Vlasy tím nejen ochráníme, ale zároveň nádherně provoníme :) Navíc my, které často cestujeme a bez vyžehlených vlasů téměř nevyjdeme, potřebujeme i skladné balení, takže oceňuji, že zrovna tento produkt Toni & Guy vyrábí v cestovní verzi. Když už jsem na to narazila, tak musím říct, že právě tato značka vyrábí své TOP produkty i v menších verzích právě pro účely cestování, popř. pokud si někdo chce nějaký produkt jen vyzkoušet.

Balení: 75 ml
Cena: 149,- Kč
Koupíte na krasa.cz





Dalším produktem, který se skvěle hodí na cestování a určitě si ho s sebou vezmu i teď na dovolenou, je rozjasňující tropický olejíček. Skvěle se hodí pro suché a vlnité vlasy, má jim dodat lesk a zabránit krepatění. Používá se 1-2 pumpičky ještě do mokrých vlasů před vysušením. Musím říct, že pro mé vlasy je fantastický. Jak jsem říkala už tisíckrát, mám suché, vlnité až krepaté vlasy, takže bez použití nějakého přípravdu na "zkrocení" nikam vyjít nemůžu :-D Do mých hustších vlasů používám vždy 3-4 pumpičky. Olej vlasy IHNED uhladí a dodá jim tvar tak, že se hezky vytvarují vlny a nepůsobí nepřirozeně, stále jsou takové rozevláté a nepravidelné :) Používám ho i když vím, že si nebudu vlasy nechávat vlnité, ale budu si je žehlit.

Balení: 50 ml
Cena: 259,- Kč




Poslední produkt je určený přímo na vlnité vlasy a jedná se o stylingový gel ve spreji pro zvýraznění vlnitých vlasů. Má vlny přesně definovat, prodlužovat jejich výdrž a zamezovat krepatění. Musím říct, že v kombinaci s předchozím olejíčkem se nebojím vlasy nosit i přírodně vlnité. Samozřejmě mám radši vlasy vyžehlené, ale ne vždy se mi vlasy chtějí žehlit nebo ne vždy na to mám čas :) Takto vetřu olejíček, nechám vlasy proschnout, pak je nastříkám sprejem na ochranu proti horku, pak je trošku vyfénuji a nakonec nastříkám gel. Vlasy vypadají přirozeně, nezničeně a je to zase změna oproti klasickým rovným vlasům :) Bohužel to má jednu nevýhodu a to tu, že mi vlasy nevydrží tak dlouho umyté, jako když do nich žádný gel nebo lak nenáším. Samozřejmě se rychleji zmastí, ale s tím vždy počítám. Pro ty z vás, které si vlasy myjete každý den, je tato poznámka bezpředmětná :-D

Balení: 150 ml
Cena: 259,- Kč
Koupíte na krasa.cz



Rychlé shrnutí, co se mi na produktech Toni&Guy líbí a co naopak ne...

Výhody
- funkčnost
- cestovní balení u většiny produktů
- elegantní obaly
- dostupnost  (v drogeriích i na různých eshopech)
- parfemace

Nevýhody

- vyšší cena

... a nevýhoda je taky ta, že jsem se na webovky krasa.cz nekoukla dřív, protože tam mají teď celou taštičku cestovních produktů T&G za super výhodnou cenu :( :-D ta by se mi opravdu hodila... tak třeba příště :)




Co na produkty říkáte? Máte s některými zkušenost?

4 komentáře:

  1. Já jejich produkty ještě nezkoušela :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Jejich produkty jsme také ještě nezkoušela, ale koukala jsme na ně v DM, bohužel mě odradila cena. Ale když na to tak koukám, tak jeden asi také vyzkouším. :D
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si první produkty T&G kupovala vždycky jen ve slevě. Bála jsem se, že si koupím drahý produkt a nebude mi vyhovovat, ale teď se už vůbec nebojím :)

      Vymazat