pondělí 28. listopadu 2016

Recenze: Lak na nehty Revlon Colorstay Gel Envy + top coat

Ahoj,

dnes bych vám ráda představila lak na nehty od značky Revlon z kolekce Colorstay Gel Envy. Laky z této kolekce mají vytvářet gelový dojem bez použití UV lampy.  Tento trend "gelových" nehtů bez UV lampy vám nemusím určitě nijak představovat, jelikož podobné typy laků vyrábí mnoho kosmetických firem, ale co bych vám ze zkušeností určitě chtěla říct je to, že Revlon laky na nehty prostě umí a řada Colorstay Gel Envy není výjimkou, ale k tomu se ještě dostaneme :)

Na tuhle recenzi jsem se strašně těšila, protože vy, které mě čtete a sledujete pravidelně, víte, že mými největšími oblíbenci jsou laky na nehty a všechno na rty :-D takže, když se mi do rukou dostal tento, pro mě, !dokonalý odstín!, byla jsem štěstím bez sebe... a hlavně i proto, že jsem po dovolené ještě tak nějak letně naladěná a místo podzimních/zimních odstínů si jedu zase ty letní :-D



Pro vytvoření dokonalé manikúry potřebujete pouze barevný lak a svrchní diamond top coat, není potřeba používat podkladový lak, ale já jsem na něj tak zvyklá, že stejně podklad většinou použiji.


Jak už jsem předeslala, v mé sbírce se objevil tento krásný letní odstín č. 130 - Pocket Aces. Je to nádherná svítivá meruňková barva!


Štěteček laku je tak akorát silný, nanáší potřebné množství laku, pracuje se s ním opravdu precizně a rychle.
Konzistence laku je hustější a při nanášení nevytváří ani mapy, ani hrbolky.


Lak kryje i v první vrstvě, ale já stejně vždy nanesu ještě druhou, tenčí, vrstvu pro dokonalý vzhled. Nechám chvíli zaschnout a poté nanesu top coat, který už tak krásně lesklý barevný lak ještě více rozsvítí a přijde mi, že i hezky zacelí a vyhladí :)


A teď už konečně výsledek!!! :-D



Výdrž je samozřejmě na 100% individuální a já mám to neskutečné štěstí, že mi většina laků na nehtech vydrží min. 5 dní. Tento "gelový" lak mi vydrží i víc než 7 dní a cca po těch 7 dnech se mi začne odírat okraj nehtů, takže pokud nestíhám přelakovat, nevadí, takový detail vidím nejspíš jen já a můžu mít nalakováno i déle než týden :)

Momentálně se dají ve FAnn parfumerii koupit sety - barevný lak + top coat za cenu 359,- Kč, jinak samostatně stojí každý lak (i top coat) 239,- Kč.
Laky jsou velké 11,7 ml :)

Co na lak říkáte? Máte s ním už zkušenost, popř. s klasickými laky od Revlonu? :)

7 komentářů:

  1. Se značkou Revlon nemám zkušenosti zatím žádné, ale tyhle laky se mi zamlouvají. A hlavně ta krásná letní barvička :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak třeba je teď, když budou ty Vánoce, pravá příležitost vyzkoušet :) Myslím, že Revlon za to stojí, nejen jeho proslulý make-up Colorstay, ale třeba i másílka na rty, nebo právě laky na nehty :)

      Vymazat
  2. Od Revlonu som mala akurát make-up a s tým som bola veľmi spokojná :) No aj ten lak sa mi veľmi páči!

    OdpovědětVymazat
  3. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale tohle je krásný odstín :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, nezkoušela jsi ten Top coat nanést i na jiný lak? Jaký by to mělo efekt? :)

    OdpovědětVymazat