pátek 14. října 2016

Podzimní lak miss sporty

Krásný páteční večer,

dnes jsem si pro vás připravila tip na super podzimní barvičku na nehty! Jedná se o lak na nehty od miss sporty v odstínu 390. Slyšíte dobře, miss sporty... značku miss sporty u mě, kromě žluté řasenky, často nevidíte, ale tato barva mě tak zaujala, že jsem si ji musela vzít!


Laky od miss sporty jsem používala tak ve dvanácti, kdy jsem si začínala lakovat nehty :-D  Jednoduše měli hodně barev a byly nejlevnější... pak jsem se začla o kosmetiku víc a víc zajímat a začla jsem zkoušet různé další značky a od miss sporty úplně upustila... 

Takže opravdu po dlouhé době jsem zabrousila do stojanu miss sporty a uviděla tento krásný lak! Jedná se o lak z "kolekce" gel shine. Štěteček má tak akorát silný, hezky a rychle se s ním pracuje, prostě klasika, myslím, že laky od miss sporty většina z vás zná a štětečky mi přijdou u všech stejné. Krásně kryje ve dvou vrstvách a pro dokonalý vzhled používám ještě nadlak od Sally Hansen.

Bohužel nemůžu hodnotit výdrž, protože mně většina laků vydrží na nehtech týden i víc. Je jedno, jestli je to lak za 30,- nebo za 200,- Kč, vždy mi vydrží opravdu dlouho..



Co víc dodat... má klasicky 7 ml a taky by vás možná zajímala cena, že? Stojí určitě do 40,- Kč, přesně vám to neřeknu, protože je to opravdu zanedbatelná částka :) Navíc laky od miss sporty bývají často v akci 1+1 :)

Co na barvičku říkáte? Používáte laky miss sporty? Popř. jakou máte oblíbenou značku laků?

6 komentářů:

  1. Klárko, to je ale krásnej lak :) mrknu po něm taky

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. to jo, ještě jsem takový ve své sbírce neměla, je opravdu specifický :)

      Vymazat
  3. Já mám laky Miss Sporty moc ráda a používám je často. Barvička se mi opravdu líbí a nejraději mám značku Rimmel a Kiko. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kiko musím vyzkoušet, když jsou ty laky tak opěvované :) každopádně Rimmel mám taky ráda!

      Vymazat