úterý 18. října 2016

Nejlepší krém na ruce?

Ahoj,

dneska jsem se rozhodla věnovat celý článek jednomu produktu, protože si myslím, že si pozornost rozhodně zaslouží a mohl by to pro vás být skvělý tip, jak si zpříjemnit toto pochmurné počasí a zároveň pro svou pokožku něco udělat.

Jak víte, tak jsem hooodně ujetá na krémy na ruce a vyzkoušela jsem jich nespočet. Nechápu, jak mi mohl uniknout právě krém od značky sportique

Výrobky SPORTIQUE jsou vytvořené z nejčistších zdrojů - bez ropných a syntetických surovin, které bývají původcem a nosičem alergií, toxinů a karcinogenů. Společnost Sportique používá zásadně přírodní suroviny v podobě bylin, rostlinných olejů a tuků, nepoužívá žádné tuky a suroviny živočišného původu.
Netestování na zvířatech berou jako samozřejmost. Výrobky jsou přísně ověřovány a mají certifikáty o nezávadnosti (Zdroj: sportique.cz).





Krémy od této značky jsou balené v krásné malé plechovce, která mi přijde neskutečně roztomilá a fotogenická :) Prvně jsem si ale myslela, že mi balení bude vadit, jelikož nesnáším např. balzámy na rty, které se musí nabírat prsty. Naštěstí jsem si ho natolik oblíbila, že mi vůbec nevadí. Navíc si mažu ruce vždy po umytí, takže si do krému nezanáším žádné bakterie :)

Vybrala jsem si na doporučení variantu jasmín a ibišek. Vůně je to opravdu VELMI příjemná, lehká, čistá, řekla bych na stejném principu jako svíčka od Village Candle, o které jsem psala v minulém článku. Myslím si, že musí vonět snad každému!

Krém obsahuje samé skvělé ingredience, jako je 25% bambuckého másla, výtažky z bylin s antimikrobiálními účinky (rozmarýn, neem, arnica, kopřiva), allantoin, vitamín C a přírodní alpha tocopherol.

Tento úžasný přírodní koktejl vám ruce nejen skvěle zhydratuje, zjemní a provoní, ale zanechá je na dotyk hedvábně hebké a to ani trošku nepřeháním! Bála jsem se, že se bude hůře a déle vstřebávat, ale naopak, krém vždycky jemně vmasíruju do rukou, vteřinku je nechám odpočinout a pak jdu pokračovat v běžné práci.

Za mě jednoznačně jeden z nejlepších krémů na ruce!!!

V plechovce najdete 75 ml krému a jelikož stačí opravdu trošinka, myslím si, že mi vydrží opravdu dlouho. Seženete ho buď přímo na oficiálním eshopu www.sportique.cz nebo na dalších eshopech, jako je parfums (notino), biooo apod :)

Doporučená cena: 199,- Kč

Co na krém říkáte? Máte s ním zkušenost? Popř. jaké máte nejoblibenější krémy na ruce?

2 komentáře: