neděle 9. října 2016

Jak jsem využila glanc box září 2016

Hezkou neděli všem,

když mi přišel glanc box, nechtěla jsem zveřejňovat článek, co jsem v něm našla, protože mi to přišlo zbytečné, když těch článků bylo všude mraky. Nechtěla jsem vás ale ochudit o recenzi na jednotlivé produkty, proto jsem se rozhodla sepsat článek o něco později, až všechno vklidu vyzkouším :)

Když box dorazil, byl šíleně těžký, tak jsem už přemýšlela, co v něm bude. Bála jsem se, aby to nebyla aviváž, protože těch mám zásobu a popravdě je ani moc nepoužívám. Naštěstí to těžké bylo něco jiného, ale o tom až za chvíli... Glanc box obsahoval tentokrát 6 produktů a to většinou věci do domácnosti. 


Tím těžkým produktem byl tekutý prací prostředek od značky Surf. Moc se mi líbí jeho balení - nečekaně, když je růžové :-D Navíc je skvělý jeho uzávěr, který je dvojitý, obsahuje odměrku a samotné hrdlo má nálevku. Gel je stejně jako jeho obal růžový a voní jemně, svěže, květinově. Používám ho teď při každém praní a jsem s ním velmi spokojená. V říjnovém journalu dm drogerie jsem ho viděla za cenu 79,90, takže si myslím, že to není moje poslední balení :)

Doporučená cena: 129,90 Kč




Dále jsem v boxu našla Bref kuličky Power Active Fragrance Boost do záchodu s vůní levandule. Tyto kuličky v "neinovované" verzi nám kupuji už neskutečně dlouho. Vždy si počkám na akci, kdy 3 tyto závěsy mají okolo 50,- Kč, např. včera jsem je viděla zase za tuto super cenu v Kauflandu. Takže kuličky známe moc dobře, vyhovují nám a jsem zvědavá, jestli tato verze Power Active Fragrance Boost bude více vonět, jak slibuje :) 

Doporučená cena: 54,90 Kč



Prvním produktem z kategorie beauty byl suchý olej Eleo od Oriflame. Když jsem ho uviděla, mé srdce zaplesalo :-D mám suché vlasy, které olejíčky vyžadují, navíc já se v nich vyžívám :-D od Oriflame jsem neměla už šíleně dlouho nic, takže jsem moc ráda, že po takové době můžu zase něco vyzkoušet. Musím říct, že hned na první dojem mě zaujala krabička, která působí velmi luxusně. Samotný flakonek vypadá taky moc dobře a jsem ráda, že obsahuje rozprašovač. Vůně je přesně taková, jakou od olejíčku vyžaduji. Jemná, luxusní, nasládlá a na dlouhou dobu vlasy provoní. Vlasy jsou po použití hebké, jemné a lesklé, takže za mě palec nahoru!

Doporučená cena: 179,- Kč



Jediný produkt, který nejspíše nevyužiji, je hydratační krém od Mixy. Bohužel... krém podle účinků, které slibuje, vypadá moc dobře, ale jelikož mám mastnou a problematickou pleť, tak potřebuji používat přímo přípravky na ni určené. Ráda bych ho vyzkoušela, ale když mi nebude vyhovovat, tak mi bude hloupé ho někomu načatý darovat, takže ho daruji nejspíše rovnou ještě zabalený.

Pokud máte stejný typ pleti jako já a máte s krémem zkušenost, budu moc ráda, když mi napíšete :) Třeba změním názor!

Doporučená cena: 249,- Kč



Další produkt mě velmi potěšil, protože se jednalo o pastu Signal White Now Glossy Chic a jak můžete vědět z posledních nákupů, tak já pasty Signal White Now kupuji stále dokola, protože mě zatím žádná jiná nepřesvědčila svým účinkem tak, jako tyto pasty. Tato verze je nová zhruba měsíc nebo dva a toto je mé druhé balení. Oproti ostatním White Now, obsahuje pasta jemné třpytky a chutná sladce. Má opět viditelný bělící účinek. Je to tedy okamžitý optický bělící efekt, ale mně se moc líbí, navíc jsou zuby po vyčištění hezky jemné.

Doporučená cena: 81,90 Kč




Posledním produktem byl mycí prostředek Pur Double Decruster. Má zajistit lepší odstranění připálenin a mastnoty. To musím opravdu potvrdit. I když máme myčku, tak pánvičky, zapékací mísy atd. do ní samozřejmě nedávám a právě u tohoto typu nádobí je zapotřebí, aby mycí prostředek zajistil snadné odstranění špíny. S tím si pur snadno poradí a nemusím nádobí tolik drhnout. Jediné, co mi maličko vadí je ta klasická citrusová vůně, určitě bych brala jinou, ale jelikož splňuje to, co slibuje, tak mu to odpouštím :)

Doporučená cena: 29,90 Kč


Celkově jsem tedy s glanc boxem moc spokojená. Kromě krému, který nejspíš nevyužiji, mě potěšilo úplně vše a když si spočítáte doporučené ceny, zjistíte, že produkty v boxu jsou více než jednou tak hodnotné jako je cena boxu, takže i z tohoto pohledu je to pecka! Už se moc těším na další!

6 komentářů:

  1. Ahoj, krému od Mixy bych se nebála, mám také aknózní pleť a už nepoužívám krémy přímo určené na tento typ pleti, protože ve skutečnosti je má plet dost vysušená :(
    Používám např. od Avene hydrance optimale legere a ten je perfektní, jednak jako podklad pod makeup (udrží plet matnou), tak i na večer, např. řada Cleanance mě strašně vysušuje.
    Jinak doporučuji Kosatcový denní HYDRATAČNÍ krém od Weledy- úplná bomba i pro mastnou plet, ale musí to být opravdu ten hydratační, ne jenom denní- ten by kůži zatěžoval- viz odkaz http://www.biooo.cz/kosatcovy_hydratacni_krem_weleda-p-595.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to koukám, Cleanance mi vyhovuje a vůbec mě nevysušuje :) tady jde vidět, jak je to vše strašně individuální... Weledu mám moc ráda, takže určitě mrknu, děkuji za tip :)

      Vymazat
  2. S boxem jsem také moc spokojená a využiji všechno :-) Akorát mě překvapilo, že ti ta pasta chutná sladce :-D Mně přijde klasicky mentolová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, byl skvěle sestavený :) ... o té pastě jsem se asi špatně vyjádřila :-D chtěla jsem napsat, že je víc do sladká než např. white now gold, ale samozřejmě je také mentolová :-D

      Vymazat
  3. To je Klári super, že jsi rovnou udělala takový souhrn :). Tuhle zubní pastu jsem si koupila taky a líbí se mi, jak jsou po ní zuby hladký a má fakt příjemnou chuť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je fakt pecková, ale stejně mám zatím nejradši white now gold :) přijde mi, že má největší účinek...

      Vymazat