sobota 14. května 2016

Recenze: šikmý štětec na make-up Sefiros

Krásnou sobotu všem :)

opět tu mám štětcovou recenzi. Tentokrát jsem si vzala do parády štětec na make-up od značky Sefiros. Pokud jste se ještě se značkou Sefiros nesetkali, určitě mrkněte na eshop vivantis.cz nebo na jejich youtube kanál, kde o nich Barča mluvila. 

Mají na výběr hned několik štětců na make-up, ale mně se líbil buď klasický kulatý nezkosený nebo šikmý z kolekce Silver, který vám dnes představím.


Řada štětců Silver se mi líbí z toho důvodu, že kombinace lesklé stříbrné a čiré mi přijde velmi elegantní a u žádných štětců jsem ji ještě neviděla.
Štětec je vyroben ze syntetických vláken, která jsou velice jemná a tak akorát hustá. Navíc se mi líbí i barevná kombinace vlasů. 



Musím říct, že se mi s ním pracuje velmi hezky, rukojeť je výborně vyvážená, vlákna jsou velmi jemná a vytváří hezký finiš make-upu. Ocenila bych ale, kdyby měl o trošku větší průměr. Tím, že je menší než ten, který jsem doteď používala, tak mi s ním líčení trvá déle. Naopak je ale pravda, že se s ním dostanu i do hůře dostupných míst, např. v okolí nosu a uší.


Určitě to není můj poslední štětec od této značky, láká mě i štětec na pudr nebo na tvářenku :)


(Zdroj: www.krasa.cz)

Co na něj říkáte? Slyšeli jste už o značce Sefiros?


4 komentáře:

  1. O této značce jsem slyšela, ale zatím jsem nic nezkoušela. Možná koupím marulový olej. Štětec se mi líbí, stále hledám nějaké nové a dobré obličejové štětce
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marulák už taky zkouším :) ale ještě to není na plnohodnotnou recenzi... Každopádně štětec mile překvapil :)

      Vymazat
  2. Vypada super, akorat husty i delka chlupu ok.. Ale chapu, ze je to nezvyk, pokud je mensi. Na druhou stranu zase kolem nosu a tak to lepe zapracujes, jak pises..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, jen na tu velikost si musím zvykat, jinak je podle mě super :)

      Vymazat