pondělí 2. května 2016

Recenze: Rtěnky Max Factor z kolekce Marilyn Monroe + Giveaway

Ahoj,

dnes tu mám moji oblíbenou rtěnkovou recenzi :) Rtěnky testuji poslední dobou strašně ráda, takže, když mi dorazil balíček novinkových rtěnek od Max Factor, tak jsem skákala dva metry vysoko :-D



Tentokrát si pro nás Max Factor připravil kolekci červených rtěnek inspirovanou ikonickou vizáží Marilyn Monroe. Marilyn milovala rudé rty a proto se experti MF zaměřili na navržení červených odstínů tak, aby si vybrala každá z nás :)

Jeden z odstínů je univerzální a sluší tak všem barevným typům. Zbylé tři jsou navrženy tak, aby se hodily k jednotlivým typům pleti.

1. Marilyn Ruby Red - Inspirováno Marilyn
Tento odstín Marilyn Monroe nosila nejraději a bude slušet všem typům pleti, blondýnkám, brunetkám, prostě všem :)




2. Marilyn Sunset Red - Ideální pro teplé tóny pleti
Krásný zářivý odstín s tmavě oranžovým nádechem sedne k pleti se žlutým nebo olivovým podtónem.



3. Marilyn Berry - Ideální pro studené tóny pleti
Červená s modrými akcenty dokonale padne bledé pleti.

 

4. Marilyn Cabernet - Vhodná pro tmatvší typy pleti
Lichotí především snědým typům pleti. Krásně vínová s fialovými tóny.



No a konečně se dostávám k mému subjektivnímu hodnocení :)
Kladně hodnotím především nápad. Většina žen se stále bojí nosit červené rty, protože má obavy, aby to nevypadalo lacině. Teď si každá může vybrat právě ten odstín, který padne k jejímu tónu pleti, barvě vlasů a celkově právě ten, ve kterém se bude cítit nejlépe.

Moc se mi líbí balení, které je plastové, temně červené s jednoduchým zlatým nápisem. Také oceňuji, že je ve spodní části balení vidět odstín rtěnky.

Konzistence je jemná, gelová a rtěnky obsahují pečující olej z hroznových jadérek a avokádové máslo. Tím pádem rty během dne nevysušují, ale na druhou stranu musíte nanést více vrstev pro výraznější odstín. Mají vysoce lesklý finiš a proto doporučují použít konturku, jelikož se po nějakém čase začnou trošku slévat.

Upřímně jsem čekala spíše krémovou konzistenci, takže mě tato lehká, gelová dost překvapila a vlastně ani nevím, jestli mile :( Kdyby to byly světlé odstíny, tak bych ji i uvítala, protože Loreál Caresse, kterou mám hodně ráda, přesně takovou konzistenci má. Mám ji ale v nude odstínu s nádechem do fialova a pro tento odstín je gelová konzistence naprosto ideální. 

Na druhou stranu je pravda, že nedávno MF představil Lipfinity Long Lasting Lipstick, které mají právě tu krémovou, dlouhotrvající konzistenci, tak asi chtěli přijít s něčím novým. Bohužel od rudých odstínů očekávám vyšší krytí, dlouhou výdrž, ale samozřejmě i hydrataci. 

Určitě jsem moc ráda, že jsem rtěnky mohla vyzkoušet, na 100% je také unosím, ale více mě nadchly právě Long Lasting Lipstick :)

A abych nezapomněla... Cena rtěnek bude 279,- Kč/ks.

A jestliže jste došli až sem, tak mám pro Vás překvápko :)
Můžete si zasoutěžit o odstín č. 2 - Sunset Red.
Je to nádherná zářivě červená barvička s nádechem do oranžova. Hodně podobný odstín už mám a je to můj velký oblíbenec. Mohli jste ho vidět zde.

Tentokrát pravidla nejsou téměř žádná. Nikde mě nemusíte odebírat, sledovat atd., stačí, když pod tento článek napíšete svůj názor na tyto rtěnky a celkově na rudé rty + zanecháte svůj svůj email.

Giveaway končí  16. 5. a poté vyhlásím vítěze :) Určitě budu tentokrát vybírat sama podle toho, jak se kdo aktivně podílí na tomto blogu :) Komentáře, "lajky" na FB, popř. Instagramu atd :)


Hodně štěstí :)







22 komentářů:

  1. S rtěnkami od Max Factor nemám žádnou zkušenost, když nad tím tak přemýšlím, tak jsem od této značky snad ještě nikdy žádnou kosmetiku nezkoušela :D Rudé rtěnky jsou ale nesmrtlená klasika, já je zbožňuji na různé společenské akce nebo jen tak ven třeba s námořnickým pruhovaným tričkem a červenou bundičkou :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se rudé rty hodně líbí. Sice jsem musela dlouho sbírat odvahu, než jsem je dokázala nosit za bílého dne, ale teď už normálka :) A myslím, že sluší všem. Připadám si po tom víc jako dáma :) Tyhle se mi líbí moc.
    sherbatsky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. já si poslední dobou červené rtěnky docela oblíbila, s těmihle ještě žádnou zkušenost nemám, ale na první pohled se mi líbí. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já červené rty miluju. ♥ Ikdyž přítel říká, že se mu více líbím v přirozených tónech, do školy a ven je vytáhnu opravdu často. Červenou s oranžovým podtónem nemám žádnou. Nevím, proč jsem po takové nikdy nesáhla. Ale píší, že sluší žlutému podtónu pleti, tak bych se po ní měla asi poohlédnout :) eliska.horka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Rudé rtěnky obdivuji už roky, zatím jsem se,ale neodvážila si žádnou pořídit, stále nějak váhám jestli ji unosím a jestli mi stojí za ní vyhodit peníze, každopádně vím, že jednou se opravdu překonám a nějakou krásku si pořídím :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Barvy jsou to krásne akorat nemam odvahu je nosit do skoly
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, moc pěkný a zajímavý článek. Mne se rudé rty taak moc líbí a hlavně na "modroočkách" , ale můj přítel se mnou bohužel nesdílí stejný názor a popravdě, bohužel na to nemám odvahu nosit právě takovou zářivou a výraznou barvičku, doposud jsem červenou na rtech měla všehovšudy asi 3x ale užívala jsem si to :P S rtěnkami od Max Factor zatím žádné zkušenosti nemám, ale kdo ví, třeba jim jednou přijdu na chuť i já :) Pěkný pracovní týden přeji, ahoj.
    moravcova.anetka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Teda ty rtěnky mají krásný obaly :). Líbí se mi i odstíny, červený nosím ráda
    A Tobě to teda na všech fotkách hrozně moc sluší
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    super článek, červené rtěnky mám moc ráda, zrovna minulý týden jsem si jednu koupila. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle rtěnky jsou opravdu úžasné! Barvičky mají nádherné stejně jako obaly. :) A co se týče celkově rudých rtěnek, hrozně se mi líbí, ale moc se v nich zatím necítím (nemám odvahu na tmavší odstíny rtěnek). Snažím se to však zlomit, takže si tmavší rtěnky dávám zatím na doma, abych si na ně zvykla. :)
    diaryofgirlythings@seznam

    OdpovědětVymazat
  11. S touto novinkou zatím nemám zkušenost. V poslední době ale nosím jednu červenou rtěnku MF a bohužel mi docela rychle mizí ze rtů. Zajímala by mě výdrž tady těch. A můj názor na červené rtěnky je ten, že to je hlavně pro odvážné sebevědomé ženy a pokud je odstín správně zvolený, je to sexy :-)
    wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Rtěnky vypadají krásně, jak odstínově tak i balení mají velmi pěkné. Červené rtěnky mám ráda, ale zas tak často je nenosím jen na nějakou večerní příležitost.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ta jednička na tobě vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj, všechny rtěnky jsou krásné, ale zatím jsem neměla možnost žádnou vyzkoušet a ani jsem je zatím v drogerii nezahlédla

    OdpovědětVymazat
  15. Rudé rty se mi velice líbí a proto soutěžím, protože bych si moc rtěnku přála, sama bych si jí asi nekoupila. Sleduji blog jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Tieto rúže ma nedávno zaujali a najviac asi ten najtmavší. A nosenie červených rúžov si celkom užívam.
    side3@post.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, červené pery sú proste top a s touto radou rúžov zatiaľ skúsenosť nemám, ale rozhodne by som ju rada získala! :-)
    sasanemo@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj :), rudé rtěnky mám asi nejradši. Myslím, že každá z nás by měla mít doma nějakou rudou rtěnku. Nutnost!!:) A tyto od Max Factor vypadají úžasně ! e-mail: lucinkaa005@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Já osobně jsem rtěnku od Max Factor neměla asi žádnou, ale tahle vypadá skvěle, a jinak červené a rudé rtěnky miluju, nosím je celkem často :)
    ondrackovasimona@post.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky.....

    Tak tohle je hodne odvazna barvicka, cervenou barvu si mohou dovolit jen dokonale damy.. Prirozene liceni a vyrazna rtenka.. tak nejak to ma vypadat...

    Ja od MF pouzivam jen rasenku..legendarni 2000 calories a na tu nedam dopustit.. v podstate si nekupuji zadnou jinou...

    Jak tady ctu v komentarich, tak vyrazne barvicky jsou pro vetsinu z nas jeste porad tabu...
    Ja jsem na tom velmi podobne, ale sem tam uz experimentuji.. Ted uz se daji nosit i slunecni bryle, tak se clovek castecne muze skryt za ne a uchovat si trosku anonymitu..
    Nutno musim rici, ze tobe tyhle odstiny slusi, to se musi nechat...

    v.e.r.d.a@centrum.cz
    sleduji jako Ve Mu

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj :) velmi pekna sutaz
    podla mna sa rtenky povedli , cervenych nieje nikdy dost !
    kazda zena by mala mat nieco taketo doma
    inak neskutocne sa ti hodia !
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Farby sú veľmi pekné, mám rada červenú aj ked je dosť odvážna farba :)
    l.clavel@azet.sk

    OdpovědětVymazat