pátek 5. února 2016

Revlon přichází do ČR

Ahoj :)

jak už jsem předesílala na Facebooku, tak určitě potěším hodně z vás, jelikož značka Revlon přichází konečně k nám do kamenných prodejen. Dosud byla dostupná pouze v zahraničí, nebo na vybraných českých eshopech. Momentálně je už dostupná na eshopu Fann parfumerie a pomaličku se naskladňuje i ve vybraných prodejnách Fann.


Konkrétně já jsem se těšila především na to, až si osahám legendární a všemi opěvovaný make-up Colorstay, jelikož zrovna make-up se přes eshop bojím objednat. Po včerejšku jsem se v tom ještě utvrdila, jelikož bych určitě objednávala ten nejsvětlejší odstín a to bych byla určitě zklamaná. Odstín 110 Ivory je opravdu na velké bledulky! Mně by vyhovoval odstín 150, který je momentálně dostupný pouze ve variantě pro normální a suchou pleť, ale prý bude v brzké době dostupný i ve variantě pro mastnou pleť, jupíííí!!! 


Zaujal mě i make-up PhotoReady Airbrush effect, který má pleť krásně vyhladit a sjednotit, jak kdybyste fotku upravili ve photoshopu :)  Bohužel pro moji pleť byl ten nejsvětlejší odstín moc do oranžova, takže tento make-up je pro mě v zimě asi dost pasé ..


Co mě ale zaujalo asi nejvíce, byl pudr z dlouhotrvající řady Colorstay! Ta konzistence je něco naprosto neskutečného. Nic jemnějšího jsem snad nikdy nevyzkoušela. Dokonce mi chvílemi přišel i jak kdyby trošku krémový. Je dostupný ve třech odstínech a odstín Light je pro mě jak dělaný :)


Dalším produktem, který mě neskutečně překvapil, byla matující báze pod make-up v tuhé konzistenci! Dá se použít jednak pod make-up, ale také i během dne na make-up, když už cítíte, že se budete lesknout :)


Revlon momentálně obnovil celý sortiment řasenek. Každý typ řasenky má jinou barvu víčka, aby každý hned na první pohled rozeznal, o který druh se jedná :) Prodlužující řasenka má zelené víčko, řasenka pro objem zase růžové atd... 



No a co samozřejmě nemůžu opomenout, tak jsou produkty na rty! Přijde mi, že ty Revlon zvládá na jedničku. Rtěnky neskutečně voní, pastelky na rty mají skvělou pigmentaci a barevné balzámky jsou přijemně hydratační. Navíc mě zaujaly i konturky. Mají krásné odstíny, jsou hezky měkké a skvěle drží.



Tak co? Půjdete do Fannu Revlon omrknout? Na co se těšíte nejvíc? :)
 

 

P.S.: Jak zmiňuji ve vlogu, tak brzy si zasoutěžíte o nádhernou rozjasňující paletku!!! Takže sledujte Facebook i blog :)

18 komentářů:

  1. Osobně se na Revlon moc těším, a jak píšeš ty, nejvíce jsem zvědavá na makeup (ale spíš na celou řadu) Colorstay. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já taky :) i ten pudr a konturky z této řady jsou naprosto pecka! I když i ta řada PhotoReady je boží ... no nejlépe mít doma celý ten stojan Revlonu :-D

      Vymazat
  2. Já se nemůžu dočkat až budu mít cestu kolem Fannu, kde Revlon bude, protože makeup Colorstay je moje milovaná stálice, takže na ostatní sortiment se moc těšim! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se už nemůžu dočkat, až bude dostupný odstín 150 pro mastnou pleť... každý ho chválí do nebes, tak jsem zvědavá :) ... určitě mrkni i na pastelky a ostatní rtěnky..

      Vymazat
  3. Ja Revlon veľmi môžem, Colorstay je pre mňa bezkonkurenčne najlepší makeup! :) Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ráda slyším, o to víc se na něj teď těším :)

      Vymazat
  4. Je moc fajn, že se k nám postupně dostává čím dál více značek a produktů :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, bude tu i NYX, tak se taky strašně těším :)

      Vymazat
  5. To je super, od Revlonu jsem ještě nic neměla, tak už se těším, až něco zkusím. Hodně mě lákají jejich produkty na rty a samozřejmě makeupy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně :) ty dvě kategorie jsou naprostá pecka... ale prý i laky na nehty jsou výborné...

      Vymazat
  6. Já se těším, mě velmi zajímají produkty na rty :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou boží a navíc je fajn, že ty ceny jsou fakt přijatelné :)

      Vymazat
  7. Makeup Colorstay bych taky rada vyzkousela :)

    OdpovědětVymazat
  8. Makeup Colorstay bych taky rada vyzkousela :)

    OdpovědětVymazat
  9. také doufám v odstínu 150 ve variantě pro mastnou pleť :) jinak jejich sortiment chci určitě poznat blíže, produkty na tvář a rty mi zatím přijdou vážně top!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím zjišťuji, že ten makeup pro suchou a normální na mastné pleti není vůbec špatný :) samozřejmě je potřeba mít super podklad, který udělá taky hodně, ale zatím, pokud nechceš čekat, než 150 pro mastnou k nám dorazí, vyzkoušej ten pro normální :)

      Vymazat