čtvrtek 12. listopadu 2015

Spotřebováno - září, říjen 2015

Ahoj :)

tak konečně tu mám spotřebováno za měsíc září a říjen.

Máte rádi spotřebováno za dva měsíce nebo byste chtěli, abych ho natáčela každý měsíc? :) Mně to takto vyhovuje, přijde mi, že alespoň je těch produktů víc a je to takové širší ...

Budu ráda za Vaše komentáře :)







12 komentářů:

  1. Klári ve videu Ti to moc sluší a máš krásný nehty. Dvoufázový odličovač od YR mám taky ráda, momentálně mám druhý balení. Taky jsem přemýšlela nad dvoufázovým od Baley ale říkala jsem si, aby mě neštípal v očích - neštípe Tě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :) Nehtíky mám udělané gel lakem od Sally Hansen v odstínu cherry, cherry, bang, bang :) je to úžasná barvička... Zatím je ta balea naprosto v pohodě :) neštípe a hezky odličuje...

      Vymazat
    2. tak děkuju za odpověď Klári :)

      Vymazat
  2. zaujala ma tá maska od Dove, a aj ten píling grepovy, ale to neviem kde u nás zoženiem, máš krásny blog, krásny rúž vo videu, a ešte musím pochváliť svadobné šaty, originálne :) ...sledujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám Dove přípravky na vlasy strašně ráda... ten express kondicionér je super, ale i ta maska v kalíšku je skvělá... já jim prostě nemůžu nic vytknout :) ... jinak ten peeling od Freemana mají třeba i u nás v Kauflandu :) opravdu všude... takže snad i u vás bude... děkuji za pochvalu, moc si toho vážím :)

      Vymazat
  3. podľa mňa je fajn a veľmi podobná micerálke od Biodermy aj BioPha, ktorá sa dá kúpiť v DM za oveľa nižšiu cenu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, tak to vůbec neznám, na to musím mrknout :) A je taky přímo na mastnou, problematickou pleť?

      Vymazat
  4. Jéé, no Kláry, ty jsi fakt úžasnáááá, milá, krásná, příjemná, na tebe je jedna báseň koukat :)) Rozhodně se řadím k tvým dalším nadšeným fanouškům :))) A mandlová řada od Weledy je úžasná, to musím naprosto souhlasit, nikdy jsem tak úžasnou hydrataci ještě u jiné značky nezažila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejda, děkuji moc :) mám strašnou radost, že tak na Tebe působím :) Mandlová řada u mě vede, teď mám granátové jablko a je taky naprosto úžasné :)

      Vymazat
    2. No to nemas vubec zac :) pro me je mandlova rada jednicka, protoze bez problemu zvladne vsechny naroky me kuze a ja jsem maximalne spokojena :) a granatova rada je taky super, to musim souhlasit :) Uz jsi zkousela z teto rady ty nove vychytavky na nehty a nehtovou kuzicku? Z toho jsem uplne nadsena :)

      Vymazat
    3. to jsem ještě bohužel nevyzkoušela :( ale děkuji moc za tip! :)

      Vymazat
    4. Určitě vyzkoušej, hlavně ten olejíček v tužce, nemůžu si to vynachválit a ta vůně . . . ta je prostě úžasná! :)

      Vymazat