sobota 31. října 2015

Lipfinity Long Lasting Lipstick od Max Factor

Ahoj :) 

dnes tu mám něco z novinek letošního podzimu ... jsou to nové rtěnky od Max Factor. Jedná se o dlouhotrvající rtěnky, které slibují zároveň velkou pigmentaci, výdrž, ochranu a také hydrataci. 

Obsahují totiž 60% pečujících ingrediencí, jako jsou bambucké máslo, skvalan a acetylovaný lanolin. Pokud těmto složkám nerozumíte stejně jako já, tak skvalan je hydratační a antioxidační složka získávána z rostlin, acetylovaný lanolin je organická složka získávána z oleje z ovčí vlny, která pleť hydratuje a tvoří na ní voděodolný film a bambucké máslo nemusím představovat :) 


U nás budou dostupné v 7 odstínech. Jak můžete vidět na obrázku níže, tak dva z nich jsou světle růžové, dva tmavě růžové, dva rudé a jeden meruňkový.

 Já mám kromě meruňkové vždy jednoho zástupce všech zbývajících kategorií.


Rtěnky teprve testuji, ale chci vám předat mé první dojmy. Takže jak tuto novinku od Max Factor hodnotím?

Už obal rtěnek musí zaujmout na první pohled všechny, kdo mají rádi zlatou barvu stejně jako já :) Obal na mě působí velmi luxusně a přitom je velmi jednoduchý. Navíc se mi líbí průhledné víčko, že hned víte, pro který odstín saháte.




Co se týká konzistence, tak ta je opravdu velmi příjemná, máslovitá a zároveň jsou rtěnky nádherně pigmentované. Nebo spíš ty tmavé odstíny jsou pecka. Odstín "evermore sublime" - světle růžová, mi tak moc pigmentovaný nepřijde. Ano, je opravdu nádherný, sedí mi, ale trošku té pigmentace navíc by mi vůbec nevadilo :) 

Další věc, kterou musím pochválit, tak je jemňoučká (možná) jahodová vůně. Připomíná mi balzámy na rty, které jsem dřív používala!

Výdrž, kterou Max Factor slibuje, je opravdu skvělá! Opět hodnotím spíše ty tmavé odstíny. Světle růžový tím, jak není tolik výrazný, nevydrží ani tak dlouho jak zbylé dva. Momentálně jsem si oblíbila tmavě růžový "so vivid". S lehkým přetřením po obědě mi vydrží opravdu celou pracovní dobu, což velmi oceňuji :) Zároveň nemám rty vůbec vysušené a popraskané.

A abych nezapomněla, tak je super, že když se rtěnka začne vytrácet, tak nezanechává ten šílený obrys na rtech, ale pomaličku se vytratí z celé plochy rtů... 


To by bylo asi tak celé moje zhodnocení této novinky a jediné, co bych mohla vytknout, tak je spíše takový můj problém... vyhovuje mi více ten klasický tvar rtěnek než tento seříznutý... ale i na to si určitě zvyknu :)

Doporučená cena bude 309,- Kč, ale myslím si, že v drogeriích bude při zavedení akce na tuto novinku, jak to bývá zvykem :)

Jak se Vám rtěnky líbí? Pořídíte si nějakou? :)
P. S.: Momentálně můj nejoblíbenější odstín "so vivid" ...







8 komentářů:

  1. Nádherný odstíny, červené tedy nenosím, ale růžové se mi líbí :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. všechny jsou božské... taky červenou moc nenosím, ale někdy se opravdu hodí :)

      Vymazat
  2. tá krvavo červená je krásna ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal ma odtieň So Vivid, veľmi pekná farba, taká mi chýba :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to máme stejný vkus :) je to momentálně moje neoblíbenější...

      Vymazat
  4. Odstíny se mi líbí, příště bych viděla na rtech klidně všechny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. postupně přidávám na Facebook :) ale zatím jen fotky mobilem, takže nic moc... ale musím nafotit určitě lépe...

      Vymazat