čtvrtek 13. srpna 2015

Růžové trio pro citlivou pleť

Ahoj :)

tak tu mám konečně slibovaný článek o kosmetice, která je určená na citlivou pokožku :) Jedná se o produkty přírodní kosmetické značky Weleda a kdyby tuto značku někdo neznal, může si o ní více přečíst ZDE

Já jsem si od Weledy oblíbila především krémy na ruce, jednak se mi líbí stylové kovové balení a jednak jsou funkčně skvělé :) Krémy, které jsem zatím vyzkoušela, jsou všechny řidší konzistence, krásně se vstřebávají, hydratují a navíc ÚŽASNĚ VONÍ!!! Samozřejmě je to strašně subjektivní, např. mojí mamce moc nevoní krém s vůní granátového jablka. Když jsem si namazala ruce, tak mi řekla, že cítí čistící prostředek :-D což mě docela zarazilo, protože pro mě je ta vůně naprosto dokonalá :)

No ale teď už ke zmiňovanému triu :)


Z řady pro citlivou pokožku mám sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce.

Nejprve začnu naprostou peckou :) Je jím tělové mléko! V létě nemůžu používat tělová mléka od Dove, která mám jinak strašně ráda, v létě jsou na mě prostě strašně hutná. V létě nejraději používám na celé tělo krémy po opalování, jelikož jsou řidší, chladí a hezky se vstřebávají. No ale teď mám skvělou náhradu. Novinkové růžové tělové mléko od Weledy. Má také řidší konzistenci, takže se krásně roztírá, rychle se vstřebává a pokožka je po něm krásně vyživená a prozářená. Navíc má krásnou jemňoučkou mandlovou vůní a má pumpičku!!! Takže nemusím nic vytlačovat z tuby nebo nabírat prsty z kelímku. Pro mě prostě značka ideál :)



Dalším produktem z této nové řady je krém na ruce. Nemusím se o něm sáhodlouze rozepisovat, jelikož krémy na ruce od Weledy ode mě znáte a navíc jsem vše napsala už v úvodu :) Jen se musím pochlubit... už mám dva z této řady... jeden mám doma a jeden jsem si pořídila do práce :)


No a jako poslední tu mám sprchový gel, který krásně toto trio doplňuje. V létě, když je pokožka podrážděná od sluníčka, potřebuji něco jemného a šetrného, co ji zklidní. Většinou používám i sprchové gely určené k použití po opalování, ale momentálně jsem si oblíbila tohoto růžového krasavce. Není to sprchový gel, ale řekla bych, že je to spíš takové sprchové mléko. Velmi jemňoučké, opět lehounce parfemované a pokožku opravdu nádherně zklidní.


Musím říct, že se tato řada Weledě skvěle podařila a tomu, kdo máte citlivější pokožku, Vám vřele tuto trojku doporučuji!!!

7 komentářů:

  1. Vyzerá to naozaj skvelo :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké, takové sladké a ten krém na ruce vypadá skvěle :).
    www.laleitr.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je opravdu boží, proto mám jeden doma a jeden v práci :)

      Vymazat
  3. Já od Weledy nezkoušela zatím nic. Máš krásný nehty KLári :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě doporučuji vyzkoušet :) minimálně nějaký sprchový krém nebo krém na ruce :) ... děkuji, zrovna byly už odrbaný :-D :)

      Vymazat
  4. Tak tento článek mi mluví z duše. Já mám Weledu obecně ráda, je pro mě na prvním místě složení kosmetiky. Léta letoucí používám přírodní kosmetiku, ta ostatní mě pálí. Mandlovou řadu používám i na děti. Krásně jemně voní a jak píšeš mléko a krém se úžasně vstřebává. Jinak vůni granátového jablka také můžu. Mám v práci krém na ruce a kolegyně vždycky zbystří, co to tak krásně voní :-)

    OdpovědětVymazat