pondělí 31. srpna 2015

Kosmetický haul - srpen 2015 II.

Ahoj,

koukám, že jsem haul psala nedávno, ale mám zase pár novinek, co mi doma přibyly za poslední týden, tak se o ně s Vámi chci podělit.

Jako první tu mám deodoranty od Weledy. Jsou to přírodní deodoranty, které neovlivňují činnost potních žláz, ale zanechávají pokožku provoněnou a osvěženou. Mám všechny tři druhy, které se prodávají. Zatím jsem stihla vyzkoušet pouze růžový a citrusový a i když jsem si myslela, že mým favoritem bude růžový, tak prozatím vítězí ten citrusový. Cítím z něj mandarinky a lehounce citrony a na toto horké počasí je naprosto ideální :)

Deodoranty na eshopu Weledy stojí od 269,- Kč, každý má 100 ml a je v krásném bytelném skleněném obalu. Po spotřebování je možné si dokoupit už jen náplň o objemu 200 ml :)




Další mojí novinkou je řasenka a bronzer + tvářenka v jednom od Maybelline. Tuto dvojku mají teď v DM za 169,- Kč, což nechápu!!! No možná pochopím až zjistím, že je ten bronzer uplně na nic :-D to by pak cena odpovídala... ale nechci předbíhat, ani jedno nemám ještě vyzkoušené, teprve dnes jsem je od sebe vybalila :) Ale první dojem z bronzeru, když jsem ho fotila, je, že má hodně fórové balení a zvláště "voní".. tak uvidíme... řasenku si ale hodně blogerek chválí, takže jsem ji chtěla vyzkoušet :)





Do DM jsem šla ale původně hlavně pro tupírák od Ebelin, na který jsem slyšela samou chválu :) Stál okolo 100,- Kč a zatím jsem ho zkoušela pouze jednou, ale vypadá, že bude super :)



A když už jsem v DM byla, tak jsem si nezapomněla koupit můj oblíbený šampon od Dove :) Ten nemusím představovat, protože víte, že šampony od Dove naprosto miluju a navíc ho měli jen za 55,- Kč :)


 V sobotu jsme byli na jarmarku v Kdousově a paní tam měla stáneček s kosmetikou Bione, tak jsem si říkala, co mi zrovna dochází a co bych mohla zkusit.. volba padla na dvoufázový odličovač, stál 87,- Kč. A proč ho už půlka chybí, když jsem si ho dovezla před dvěma dny? :-D Protože úžasná taštička od Bione se protrhla a odličovač vypadl, otevřel se a půlka se vylila na chodník :-D takže před těmito igelitkami varuju!!! :-D



Mimochodem pokud si chcete oddychnout od všeho stresu a naprosto vypnout, doporučuji Tříletý mlýn u Jemnice :)


No a dnes mi přišla objednávka z Růžové10. 
Dochází mi můj skvělý krém od Avene a říkala jsem si, že bych mohla zkusit zase něco nového, tak jsem si objednala z té dermo řady od Ziaji antibakteriální pleťový krém. Jsem na něj strašně zvědavá. Měla by to být také emulze jako ten od Avene a měl by být přímo na aknózní pleť, tak uvidíme ... Také mě zaujala peelingová pasta od Ziaji, tak jsem si ji přihodila k objednávce. Krém stál 179,- Kč a peeling 109,- :)


Zaujal Vás některý z produktů? Nebo máte některý dokonce vyzkoušený? :)

8 komentářů:

  1. Tak ten bronzer s řasenkou vypadá dobře, ale zatím mi řasenky Maybelline nesedly, tak asi odolám :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ni zvědavá :) ale i na bronzer, ještě jsem ani jedno nevyzkoušela...

      Vymazat
  2. Taky chci využít akce s řasenkou v DM :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem ani nevěděla, že Weleda dělá i voňavky :) Ata akce v DM je fajn, zas tak špatně ten bronzer nevypadá, ale těžko soudit :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to spíš deodorant :) ale voní skvěle, je to zase úplně něco jiného... Jojo, akce je skvělá, uvidíme, jak produkty obstojí :)

      Vymazat
  4. Citrusový deodorant používám také a patří k našim hitům. Zvlášť toto léto se užil. Vozím ho s sebou všude. Na těle jeho vůně dlouho nepřetrvává, ale osvěžuje a povzbuzuje úžasně. Beru ho do auta na delší cesty a zlepšuje nám náladu a pookřejeme. Děti si o něj říkají sami. Vůně je opravdu svěží a neruší v ní žádné umělé aroma - nemám ráda osvěžovače vzduchu z drogerie. Ještě bych ráda zkusila i ten šalvějový.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten bronzer vypadá moc pěkně :) Ziaju mám ráda, teď si nejsem jistá jestli mám od ní stejný krém, nebo je jiný, ale jestli je to stejný, tak je parádní

    OdpovědětVymazat