čtvrtek 23. dubna 2015

BB, CC nebo DD? :) a co CC laky na nehty?

Ahoj,

myslím, že už každý zaznamenal vlnu BB, pak CC a teď i DD krémů... ale co takové CC laky na nehty od značky Alessandro? :) Co to vlastně je? 

Jsou to laky na nehty, které kombinují dokonalý nude odstín spolu s péčí o přírodní nehty. V prodejnách a na eshopu je naleznete od ledna letošního roku a jsou dostupné ve 4 barevných variantách. Každý by si měl vybrat ten odstín, který koresponduje s jeho přirozenou barvou pleti.


http://addtolove.net/wp-content/uploads/2015/03/cc_alessandro_nailpolish_nude.jpg 
(Zdroj: Addtolove.net)

Já mám dva odstíny a to světlejší Latte Macchiato a tmavší Mousse au Chocolat :)


Laky obsahují výživné složky, jako jsou omega 3,6 a 9, keratin a výtažek z mořských řas a proto se pod ně nepoužívá žádný podlak. Při dlouhodobém používání by se dokonce měla zlepšit kvalita nehtů, takže je momentálně používám často, jelikož moje nehty se teď nějak zhoršily :( Stále jsou pevné, ale konce se začínají trošku třepit ... Laky slibují i kamuflážní efekt, který schová rýhování a ostatní nedokonalosti nehtu. Můžu říct, že většinu nedokonalostí mi opravdu schoval, ale rýhování opravdu ne. 

(Fotka pořízená po dvou dnech od nalakování - tmavší odstín - Mousse au Chocolat)


Laky mají stejně jako ty barevné, o kterých jsem psala už dříve (Laky Alessandro), skvělý štěteček a podle mě nádherné balení, líbí se mi především vyražené logo na uzávěru :)

Závěrem můžu říct, že nehty vypadají opravdu hezky upravené a vydržely mi nalakované 8 dní, uvidíme, zda se i zlepší po delším používání kvalita nehtů (doufám, že ano :-) ).

(Fotka po 8 dnech od nalakování světlejším odstínem - Latte Macchiato)


Shrnutí:
4 barevné odstíny
Obsah lahvičky: 10 ml
Cena: 360,- Kč
Dostupnost na eshopu  www.alessandro-cr.cz a v prodejnách Alessandro v Praze

Co na tuto letošní novinku říkáte? A co obecně říkáte na vlnu BB, CC a DD? :)

5 komentářů:

  1. No tak tomu sa hovorí poriadny lak! 8 dňová výdrž je pre mňa snom a sú naozaj v prijémnych, prirodzených farbách. Musím sa na ne trošku viac pozrieť :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale musím upozornit, že mně všeobecně laky drží dobře :) ale je pravda, že všechny, které od Alessandra mám, tak jsou super a vydrží fakt hafo dlouho...

      Vymazat
  2. Tak o lacích slyším poprvé :) Ale líbí se mi

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám osobně nejradši tyhle laky na nehty. Docela dobře drží, nelámou se a navíc mají poměrně pestrou nabídku různých barev a odstínů. Na druhou stranu ale ráda experimentuji, takže někdy v drogerii prostě jen "na blind" sáhnu do regálu a uvidím, co vytáhnu. Jednou jsem si pořídila fakt bizarní odstín zelené, to bylo strašný. :D

    OdpovědětVymazat