čtvrtek 8. ledna 2015

Recenze make-upu Astor Perfect Stay

Krásný večer všem :)

kvůli zkouškovému se Vám nemůžu věnovat tak, jak bych sama chtěla, tak tu místo videa mám dnes recenzi na make-up. 

Spotřebovala jsem svůj BB krém od Skin79, který jsem si opravdu oblíbila a potřebovala jsem rychle nějakou náhradu a jelikož jsem byla v Třebíči u rodičů, tak jsem musela spoléhat na drogerie. S drogerkovými BB krémy nemám moc dobrou zkušenost, tak jsem chtěla nějaký make-up. Nejrpve jsem zkoušela všemožné make-upy na mastnou pleť, ale všechny mi přišly šíleně tekuté a tím pádem nemůžu čekat nějaké krytí. Nakonec zvítězil make-up od Astor Perfect Stay. Není určený vyloženě na mastnou pleť, ale svou konzistencí mě oslovil nejvíce ze všech, které jsem si na ruku zkusila a proto jsem si ho vzala.

Cena: cca: 300 - 350,- Kč



Je dostupný ve čtyřech odstínech a já jsem si vzala uplně ten nejsvětlejší - 102 - Golden Beige. Upřímně bych snesla i o něco světlejší teď v zimě.

Benefity, které obsahuje:
  • Ultra lehké složení
  • Obsahuje i podkladovou bázi
  • 10 hydratačních složek
  • odolný vůči otěru
  • ochranný faktor SPF 20
  • krásně voní


Konzistence je hutnější jak u všech ostatních, které jsem zkoušela v drogerce, jelikož obsahuje i podkladovou bázi. Lépe kryje, ale není to zase extra krycí make-up a navíc neflekatí, což beru jako hodně velké pozitivum :)

No a s tou výdrží ... slibuje 24 hodin, ale u mě je to tak 4-5 hodin, než se potřebuji přepudrovat, někdy i dřív. Mám opravdu hodně mastnou pleť a podle mě pro toho, kdo má normální nebo trošku suchou pleť, bude pro něj tento make-up naprosto skvělý a vydrží o dost déle. Opravdu se neotírá, maximálně když se začnu lesknout, tak se lehoulince otře, ale vůbec to nestojí za zmínku.

Na mastnou pleť to není naprostá ideálka, ale taky vůbec žádný propadák, což hodnotím velmi pozitivně :)

Jaký make-up na mastnou pleť používáte Vy? Máte zkušenost s tímto make-upem? :) 
Těším se na Vaše komentáře a za všechny moc děkuji, vždycky mě moc potěší :)


14 komentářů:

  1. Jee Třebíč je nedaleko od mého bydliště :) Na tenhle makeup čtu v poslední době samé pozitivní recenze, kdybych jich neměla v šuplíku dalších XX, tenhle bych určitě vyzkoušela.

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak třeba až nějaký dopotřebuješ :) i když není určený na můj typ pleti, tak je podle mě super!

      Vymazat
  2. Škoda, že tady nejsou světlejší odstíny :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidím to stejně :( vzala jsem si ten nejsvětlejší, ale určitě bych snesla i o odstín světlejší...

      Vymazat
  3. Mastnou plet nemam, presto chci vyssi kryti, nemam rada prirozene make-upy. U me vede Affinitone, i kdyz je tekuty, kryje perfektne.
    Jinak BB rada nemam a ty od Skin mi nesedi skoro vubec, navic jsou hrozne svetly, alespon co jsem mela. Jediny BB, ktery mam rada je Dermacol.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to mně BB od Dermacolu vůbec nevyhovoval, měla jsem tedy ten růžový 7v1 ... a Affinitone jsem používala, když jsem měla ještě bezproblémovou pleť a byl super :)

      Vymazat
  4. S tímto Astorem žádné zkušenosti nemám, preferuju spíš makeup od Rimmelu, ale z matujících make-upů pro mastnější pleť můžu jednoznačně doporučit Mattitude (taky od Astoru). Sice mi nevyhovuje odstínově, ale když se v létě opálím, ráda ho použiju. Ani pudr nemusím nanášet, jak hezky matuje:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě Mattitude mám ráda, ale ty odstíny jsou taky pro mě na nic :( Na léto je perfektní :)

      Vymazat
  5. Prijde mi na muj vkus i tento nejsvetejsi odstin dost tmavy :/

    OdpovědětVymazat
  6. Musím souhlasit, že mi taky přijde docela tmavý.Jinak já makeupy moc nepoužívám, nedělá mi to dobrotu na pleti, takže radši jen korektor a pudr :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel je no :( ale jinak o trošku tmavším typům bude určitě vyhovovat ...

      Vymazat
  7. Já si nedávno po delší době pořídila make -up od Rimmel london lasting finish 103 true ivory a mužu říct že jsem s ním spokojená. Tenhle od Astoru jsem taky chtěla skusit tak snad příště. ;-) pěkná recenze a pěkný blog, tady se chvilku zdržím. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a můžu se zeptat, jaký typ pleti máš? :) jestli by mi mohl taky ten Rimmeláckej vyhovovat ... děkuji moc za pochvalu :)

      Vymazat