středa 5. listopadu 2014

wishlist Vánoce 2014 :)

Ahoj :) 

blíží se Vánoce a stejně jako vy všichni, tak i já mám nějaká tajná přání, tak jsem si řekla, že napíšu takový článek, na který u mě nejste zvyklí :)

Je to spíš než Vánoční wishlist, tak spíš takový wishlist hudby bucoucnosti ve většině případů :-D


1. Zlaté hodinky DKNY - na podzim nosím hodně hnědé, černé a zlaté barvy a zjistila jsem, že k nim nemám žádné vhodné hodinky, tudíž sháním nějaké zlaté :) tyto se mi zatím líbí uplně nejvíc, i když nevím, jestli by mi vůbec slušely :)

2. Matující neviditelný pudr od The Balm Sexy Mama - tento pudr bych chtěla vyzkoušet už dlouho a zjistit, jaký je rozdíl mezi "drogerkovými" a tímto pudříkem :)

3. Sada štětců na oči - nemusely by to být zrovna štětce Sigma, ale chtěla bych nějakou pořádnou sadu, která by obsahovala všechny tyto štětce... mám totiž štětce na oči jak se říká: každá pes, jiná ves :-D

4. Kabelka Michael Kors - o této kabelce sním už hodně dlouho... no snila jsem o jedné, kterou mi už můj úžasný přítel koupil (přidávám foto), takže teď mě láká tato :)


5. Černozlaté kozačky - jak jste si mohli všimnout na blogu, tak mám opravenou moji černou bundičku z Reserved a tudíž k ní potřebuji kozačky :) líbí se mi tyto z CCC, kromě té chocholky na zipu :-D

6. Rtěnka Astor - tuto rtěnku se chystám koupit si už dlouho, ale vždycky jsem si koupila nějaký balzámek, lesk nebo rtěnku a na tuhle se už nedostalo :( líbil by se mi nějaký tmavší podzimní odstín ..

7. Objektiv Nikon 35mm - tak toto je další hudba budoucnosti :-D tento objektiv by se mi moc líbil na focení produktů na blog, časem se ho doufám dočkám :)

8. Bronzer Alcina - došel mi bronzer a místo něj používám momentálně tmavý pudr, ale prostě to není ono a zaujal mě tento od Alciny :)

9. CC korektor Max Factor - jak už určitě všichni víte, momentálně mě trápí moje šílená problematická pleť a na zakrytí by tento korektor měl být ideální :)

No a to je vše :) Jaké přání máte na letošní Vánoce vy? popř. nějaké přání do budoucna? :)

19 komentářů:

  1. Super wishlist! Ten pudr a kabelka vypadají parádně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že? minimálně ale kabelka je momentálně nereálná :-D

      Vymazat
  2. Senzační wishlist! Můj by se od toho tvého moc nelišil :D

    New in: October 2014

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? :) tak snad nám oběma brzy vymizí z wishlistu :-P a budeme je skutečně mít :)

      Vymazat
  3. Většinu věcí z tvého wlistu bych si taky přála. Ještě nějaký hezký parfém, diář a tepláky na běhání :) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. parfémků mám teď hodně, takže si ani žádný nový nepřeju, jen možná do budoucna Chanel Coco Mademoiselle je takový můj sen :)

      Vymazat
  4. Jé, na fotce Ti to moc sluší :) Já si přeju kozačky, bundu a taky pořádný huňatý župánek
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, děkuji moc :) ta fotka je už víc než půl roku stará, ale říkala jsem si, že ji sem dám pro představu :)

      Vymazat
  5. Super wishlist :) Něco od the balm bych taky chtěla, rtěnka od Astoru je krásná a ty nové korektory Max Factor vypadá skvěle, ale ta cena :(

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. the balm má prostě úžasný balení!!! uplně to láká ke koupi (což je určitě účel :-D) ale ty ceny :(

      Vymazat
  6. ty teda vůbec nejsi skromná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však je to wishlist :) a navíc píšu, že ty dražší věci jsou spíše hudba budoucnosti a kdoví jestli :)

      Vymazat
  7. Ty hodinky se mi strašně líbí!
    Celkově se mi líbí zlaté hodinky, ale tyhle jsou fakt TOP!^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že? Ty jsou pro mě zatím taky TOP, jen je nikde nemůžu sehnat :( našla jsem je v obrázcích na googlu, ale v žádném obchodě je nemají :(

      Vymazat
  8. týjo, mám podobná přání :D kozačky jsem si už v CCC koupila, kabelku mi nadělí Ježíšek (i když ne MK, mám pocit, že už je to moc profláknutá značka), korektor bych ráda vyzkoušela a o objektivu sním už rok... ale ta cena, ta mě stále odrazuje, ale mám v plánu si nadělit příští rok na narozeniny... nic jiného, jen objektiv a předtím budu pár měsíců "sušit hubu" :D přeji, ať ti to všechno Ježíšek nadělí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, tak ty kozačky Ti závidím ze všeho nejvíc, já šla do CC a už je nemají :( uplně jsem to prošvihla.... a jakou kabelku Ti Ježíšek nadělí? každopádně tuším, že na Vánoce ani jedno z tohoto wishlistu nedostanu :-D ale co, jak jsem psala, je to takový wishlist do budoucna a né moc Vánoční :-D

      Vymazat
  9. Koukám, že jsme asi stejná krevní skupina, mám stejné představy o ideálních dárcích :) Já tam k tomu ještě mám peněženku a nějaké nové zrcadlo, nejlépe s celým toaletním stolkem. :) Jinak prostě my ženy "potřebujeme" tolik věcí, že chlapům fakt závidím, jak jednoduché to mají s vymýšlením dárků Horší to máme my ženy, vymýšlet něco pro ně :)

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem dodat, že i parfém mám na wishlistu, chanel nebo aspoň chloe. :) Měla jsem ale už jednoho ježíška včera, dostala jsem z CCC parádní kozačky nad kolena a kabelku. :)

      Vymazat
    2. no vidíš, nový toaletní stolek by se mi taky líbil, ale bohužel v našem malém bytě by nebyl kam dát :( a na parfémy koukám, že máme taky stejný vkus :)

      Vymazat