pondělí 17. listopadu 2014

Balzámy na rty - srovnání

Krásný sváteční den,

k zimním obdobím patří i řádná hydratace nejen pleti, těla, ale také rtů, proto tu mám dneska takové menší srovnání balzámků, které mám momentálně doma :)


První balzámek je od Biotherm a je to cestovní balení 5 ml. Dostala jsem ho jako pozornost, když jsem se registrovala na Biotherm Beauty Talk, který se bude konat tento týden. Bohužel jsem vybrána nebyla :( ale aspoň vám můžu balzám zhodnotit. Plné balení má 13 ml a prodává se od 200-400,-. Cena je poměrně vysoká, ale můžu říct, že je to nejlepší balzám, který jsem doposud vyzkoušela. Obsahuje 5 rostliných olejů z macadamia, meruňky, koriandru, jojoby a mučenky. Když ho vytlačím z tubičky, tak je bílý a má krásnou jemňoučkou nasládlou vůni i chuť. Rty nádherně vyživí, dodá jim lesk a navíc na rtech strašně dlouho vydrží!

Kdybych mohla ohodnotit na stupnici od 1 - 5, tak za mě určitě 5/5!



Další balzám je stále opěvovaný Baby Lips od Maybelline. Mám bezbarvou hydratační variantu. Slibuje hned několik účinků:
  • Exkluzivní složení, které obnovuje Vaše rty.
  • Chrání a hydratuje po celých 8 hodin.
  • Již po 1 týdnu používání jsou rty viditelněji zdravější a obnovenější.
Tak ani s jedním tvrzením nesouhlasím. Rty vydrží namazané jen chvíli a navíc, pokud si je stále nemažete znovu, tak se vám vytvoří bílý povlak okolo linie rtů. Pro mě jediné plus je pěkné balení a nižší cena  oproti ostatním srovnávaným balzámům (cca 79,-).
Hodnocení na stupnici 1-5 je 2/5.


Posledním srovnávaným je balzám od značky Bioderma. Má podobné balení jak Biotherm. Má 15 ml a cena je od 150 - 250,- Kč. Obsahuje extrakt z hnědé mořské řasy a rty krásně vyživuje a dodává jim stejně jako Biotherm hezký lesk. Oproti Biothermu je balzám po vytlačení z tubičky průhledný a necítím z něj žádnou vůni. 

Hodnocení by bylo určitě také 5/5 i když Biotherm se mi líbí o kapičku více, ale díky ceně dávám stejné hodnocení :)
Pro srovnání přidávám i fotečku balzámů od Biotherm a Bioderma.


Používáte na podzim a v zimě balzámy? Popř. jaké? :)

23 komentářů:

  1. Já mám momentálně moc ráda balzámy z Avonu,ale docela přemýšlím nad pořízením Baby lips :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. týjo, tak balzámy z Avonu jsem snad nikdy nevyzkoušela, musím mrknout, jaké vůbec mají... Já bych se být Tebou na Baby Lips vyprdla, není to nic světoborného :-/ já pokukuju teď nad balzámky od Ziaji a od Yves Rocher, ale zatím chci dopotřebovar alespoň některý z těchto :)

      Vymazat
  2. Ja pouzivam balzam Labello :) Jinak o Biotherm jsem neslysela, ale vypada zajimave, Baby Lips jsou vsude, ale vypada to, ze nejlepsi na nich je tak akorat obal a vune :D A na Biodermu jsem asi jeste zadnou spatnou recenzi necetla, takze balzam bych urcite taky klidne zkusila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Labella jsem používala celé roky a měla jsem je strašně ráda :)

      Vymazat
  3. Já mám babylips hydrate a jsem s ním spokojená, je ale pravda, že rychle ubývá :( .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že já jsem srovnávala nesrovnatelný produkty, ale prostě pro mě radši Labello nebo jiné balzámky, než tento Baby Lips :) .. samozřejmě ale každému vyhovuje něco jiného :)

      Vymazat
  4. Baby lips je úplně na nic. Souhlasím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že nejsem jediná, zatím jsem četla jen samá pozitiva, ale mě vůbec nenadchl, řekla bych průměr mezi tyčinkovými balzámky... ale samozřejmě třeba jsou ty barevné lepší, to nemůžu posoudit :)

      Vymazat
  5. Já používám balzámy pořád, ať je jakékoliv roční období :). Balzámek od Bodermy a Biotherm bych vyzkoušela ráda. BL mám taky, cherry me a hydratace fakt žádná. A balzámky používám různé, teď jich mám doma asi tak 6 a různě kombinuju, natřu se tím, který je po ruce :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě moc ne, v létě mám tedy jeden s vysokým SPF, který používám, ale jinak vůbec... teď pro mě začlo teprve to balzámkové období :) ... jinak fakt Bioderma a Biotherm zatím TOP z těch, co jsem vyzkoušela :)

      Vymazat
  6. Musím souhlasit, Baby lips nic moc, mám dva - bezbarvý a barevný a opravdu tedy žádný zázrak. To i avon je má lepší. Ale po těch druhých dvou kouknu, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě koukni :) jsou sice cenově jinde jak Baby Lips, ale Biodermu používám už dlouho a stále je jí tam dost, jelikož se s ní nemusí tolik plýtvat :)

      Vymazat
  7. Ty balzámky Biderma budou určitě super, ale ty ceny :( Baby Lips mě taky nijak nenadchnul.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obě značky jsou super, jen jsou dražší :( ale zase kdo má hodně suché rty, tak mu takový Baby Lips nepomůže a musí investovat a v tomto případě se to fakt vyplatí :)

      Vymazat
  8. Ahojky, já momentálně na popraskané rty používám Infadolan je to jediná záchrana :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj :) koukala jsem na Tvém blogu na článek o krémech na ruce a tam jsem objevila právě Infadolan, určo ho vyzkouším :)

      Vymazat
  9. Já bez balzámu na rtech nevydržím. Prostě musím mít rty nonstop něčím namazané. V poslední době, ale nemůžu najít žádný pořádný balzámek, tak děkuji za rady. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáš zač :) pokud si nějaký z nich koupíš, tak pisni, jak Ti vyhovoval :)

      Vymazat
  10. Pridávam sa do tábora nepriateľov babylips balzamov, u mňa na blogu hneď 2 recenzie ;)
    saveonbeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. né, že bych byla nepřítel Baby Lips, ale spíš nechápu, proč jsou z nich všichni odvázaní, nejsou ničím extra :)

      Vymazat
  11. na baby lips mám stejný názor, jen bych možná dala ještě míň bodů. Kosmetiku biotherm jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale bioderma je úžasná, používám od ní tolik věcí, že vyzkouším i tento balzámek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak za cenu a vzhled si myslím, že jsou 2 body adekvátní podle mě :) určitě doporučuji oba balzámky jak od Biotherm, tak od Biodermy :)

      Vymazat
  12. Balzámy používám hodně a taky jich doma hodně mám a různě je střídám. Nejvíc mám letos ale ráda tyto tři: Biotherm, EOS a Alverde. Mile mě ale překvapil i balzám Balea s arganovým olejem, po něm mám taky rty krásné. blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat