neděle 30. listopadu 2014

1. adventní neděle

Krásnou neděli všem :)

rok je pomalu u konce a máme tu první adventní neděli :) Letos jsem se rozhodla, že si konečně vyrobím vlastní adventní věnec, jelikož moc nemusím ty klasické jehličnaté, které jsou dostupné všude a za věnec z květinářství se mi nechce vyhazovat 1.000,- Kč. 

Letos budeme mít fialovo zlatou výzdobu, tudíž i věnec musím vyladit do těchto barev. Nakoupila jsem si hromadu ozdobiček, aby mi nic nechybělo a samozřejmě i tavnou pistoli, jelikož jsem ji doposud neměla :) Nevěděla jsem, jaký použít základ a tak jsem se rozhodla koupit bílý proutěný, jelikož nábytek máme také do bíla, tak se to aspoň nebude bít. Pak samozřejmě zlaté základy pod svíčky a pak tu hromadu ozdůbek na něj... no klasicky jsem nepoužila ani čtvrtku z nich a rozhodla se udělat uplně jednoduchý :-D 

Svíčky jsem stále nechávala na poslední chvíli a to jsem neměla dělat. Všude v obchodech zbyly pouze červené a oranžové :( nebo pak ty pidi svíčky, které jsem nechtěla... oběhala jsem všechny obchody a až v papírnictví, kde bych nečekala velký výběr, byly zlaté i fialové. Rozhodla jsem se pro zlaté, jelikož na věnci  zatím převažovala fialová.

A tady je výsledek :)


No a jak už jsem zmínila, máme tu první adventní neděli a tudíž máme zapálenou první svíčku :)


Jak už jsem zmínila, tak máme výzdobu do fialovo zlata a protože mám velice šikovnou babičku, vyrobila mi krásnou dekoraci, kterou mám pověšenou na zrcadle :)


Abych se naladila do té správné nálady, v místnosti si nastříkám bytový parfém od Yves Rocher s vůní kakaa a pomeranče, který mi darovala kamarádka :)


Přeji všem krásnou sváteční neděli!!! :)

A co Vy? :) Vyrábíte si vlastní adventní věnec, nebo si kupujete z obchodu? :)

20 komentářů:

  1. Věnec je krásný i ta fialová ozdůbka :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Vyrábíme vlastní, jen tak může být originální. :) Stejně jako ten tvůj, vypadá vážně moc hezky.

    janebeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda :) hlavně si ho uděláš podle svých představ :)

      Vymazat
  3. Věnec moc hezký a ty fialové koule taky super, babička je moc šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, Niky :) jsem moc ráda, že se líbí... babička je skvělá, vždycky si od ní něco dovezu :)

      Vymazat
  4. tééda, to je krásný. Já osobně vánoce moc nemusím a vzhledem k mým psům výzdobu ani nemáme a stromeček hodně pidi a co nejvýš :D, vše co je "jiné" udělají krátký proces - slouží to přece k jejich pobavení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tou výzdobou to chápu, máme sice jen králíčka, ale taky nemůže být nic na zemi a v malé výšce taky ne :-D ale Vánoce naprosto zbožňuji :) hlavně tu výzdobu všude kolem..

      Vymazat
  5. Věnec je krásný, povedl se :) My jsme si také vyráběli svůj adventní věnec, v fialovo-stříbrné barvě a vypadá dle mého dobře :) Ty kuličky od babičky jsou krásný, obdivuju ty, kteří umí udělat něco tak krásnýho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) fialovo stříbrný mě taky napadl, ale nakonec zvítězila ta zlatá, tak třeba příští rok :)

      Vymazat
  6. je nádherný! :) ta fialovo-zlatá kombinace je překrásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) miluji fialovou, takže letos jsem chtěla i fialové Vánoce :)

      Vymazat
  7. Ty ozdobičky jsou moc krásné:)

    OdpovědětVymazat
  8. věnec si vyrábím každý rok, resp. každý rok jich vyrobím několik. Pro sebe, pro naše, babičky a rodiče přítele. Sice to zabere hodně času, ale líbí se mi víc než z obchodu a navíc se mi za ty obchodové nechce dávat tolik peněz...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, aspoň si to uděláš přesně podle svých představ a většinou to vyjde i levněji :)

      Vymazat
  9. Vyráběla jsem loni (a mám ho i na letošek), polystyrenový základ nazdobený jak jinak než kosmetickými čistícími tamponky :) Dozdobila jsem ho sadou z Kiku a takovýma muchlanýna proužkama, kterýma bývá vyplněný Ladybox. :)
    Zaujal mě ten bytový parfém, ten vůbec neznám. A nějak mě už Airwick přestává bavit :/ Hlavně se ho každá návštěva leká, když v intervalech vystřikuje :D
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat