čtvrtek 9. října 2014

Božský BB krém Skin79

Zdravím všechny čtenářky :)

nedávno jsem vám psala o mém nejoblíbenějším matujícím pudru od Astor, můžete si o něm přečíst a navíc si o něj i zasoutěžit zde: Pudr Astor. Dnes tu mám druhou věc na pleť, která se stala mým největším favoritem. Je to úžasný BB krém od Skin79 ve variantě Hot Pink Super Plus, který je určený na problematickou a mastící se pleť. Už jsem vyzkoušela neskutečné množství různých make-upů a BB krémů na mou problematickou pleť a zatím byly všechny pro mě naprosto nevyhovující. Kupříkladu jako poslední jsem zkoušela make-up od Dermacolu opět na problematickou pleť. Byl uplně na prd. Strašně tekutý a mastný a to teď opravdu nepotřebuji, potřebuji mít pleť alespoň trošku sjednocenou a hlavně MATNOU!



Pak jsem zkoušela i matující make-up od MUA a taky pro mě hrůza. Navíc ta barva mi nevyhovovala, byla na mě hodně tmavá.



Odstíny obou make-upů pro srovnání.


No a teď k tomu zázraku, který mě naprosto přesvědčil :)


Četla jsem o něm už na hodně blozích a říkala jsem si, že na mou pleť stejně nebude to pravé a jen tak vyhodit 600 za BB krém se mi taky nechtělo. No ale objevila jsem ho na Aliexpressu a říkala si, že za zhruba 190,- Kč i s poštovným ho vyzkoušet prostě musím :) a dobře jsem udělala. Je naprosto nejlepší!!! Konzistence je něco mezi make-upem a BB krémem z drogerky či lékárny. Prostě takový akorát, že neudělá masku, ale zároveň i hezky sjednotí a něco i zakryje a HLAVNĚ OPRAVDU MATUJE!!! No a to balení! To je další pecka, ohromilo mě jak úžasnou růžovou barvou, tak i funkčně :) Těším se, až mě to akné alespoň trošku opustí, to pak bude pleť s tímto BBčkem ještě hezčí!



No a co vy? máte zkušenost s Korejskými BB krémy? :)

5 komentářů:

  1. Žádný jsem nezkoušela, ale hodně by mě to lákalo :) Mám ale strach z toho, že za něj vyhodím strašný peníze a nakonec mi nebude sedět třeba ani odstínem :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jdou právě objednat i vzorečky :) a já jeden měla z ladyboxu a vyhovoval mi odstín, tak jsem si řekla, že půjdu do tohoto růžového :)

      Vymazat
  2. Já makeupy nepoužívám vůbec :) Ale ten poslední mě zaujal nejvíc
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to Ti závidím, že ho nemusíš používat :) já bohužel teď musím, i kdybych nechtěla, protože to by se mě jinak všichni lekli :(

      Vymazat
  3. Tak o tomto BB krému jsem teda snad ještě neslyšela. Díky za test. :) Já pěkně dlouho hledala takový BB krém, který by mi vyhovoval. Bohužel v tomto případě platí, že pokud chce člověk kvalitu, tak si musí trochu připlatit, no. Já nakonec skončila u Mádary. Konkrétně mám ten druhý v tomto srovnání Píší tam, že stojí 700, mně se ho teda povedlo sehnat levněji, ale i tak je to ranec.

    OdpovědětVymazat