pondělí 18. srpna 2014

Tag o mně

Ahoj :) 

psaly jste mi, že máte rády články ze soukromí a když jsem se nad tím tak zamyslela, tak jsem zjistila, že jsem vám o sobě vlastně zatím vůbec nic neřekla, kromě toho, že jsem blázen do nakupování a zkoušení nové kosmetiky. Proto jsem pro vás připravila TAG o mně, který jsem si seskládala tak, abych vám řekla základní informace, které by vás mohli zajímat, ale zároveň abych vás nezahltila :)

Jak se jmenuješ celým jménem?

Klára Packová

Kolik je ti let?

V únoru letošního roku mi bylo 23 let.

Kde jsi se narodila a kde bydlíš nyní?

Narodila jsem se v Třebíči, kde jsem až do 19 let bydlela s rodiči, poté jsem se s přítelem odstěhovala do Brna, kde žiji doteď.

Jak dlouho jste spolu s přítelem chodili, než jste se sestěhovali?

Chodili jsme spolu rok a dva měsíce a ze dne na den jsme se rozhodli, že se odstěhujeme Upřímně se divím oběma rodičům, že to vzali tak v pohodě, jelikož jsme jim to oznámili ze dne na den a stěhování proběhlo taky ihned :-D 

Jak dlouho už spolu s přítelem chodíte?

Jak už jste si mohli všimnout v článku o našem výročí zde: Slavíme výročí u šelem jsme spolu od roku 2009, tudíž přes 5 let :) 



Studuješ nebo pracuješ?

Obojí :) Studuji posledním rokem VUT v Brně, magisterský obor Řízení a ekonomika podniku. Během studia jsem často dělala hostesku na různých akcích, teď se už spíše chci věnovat podnikání.

Máš nějaké tetování nebo piercing?

Ani jedno. V pubertě jsem chtěla piercing do pupíku, ale jelikož jsem vážila zhruba o 12 kg více než teď a vždycky nejprve přibírám na břiše, tak jsem si ho nikdy neudělala a teď jsem za to ráda :) Po tetování jsem nikdy neprahla.

Tak a to je vše :) Pokud by vás něco zajímalo, určitě mi napište do komentářů ...

8 komentářů:

  1. Hezký tag a jste krásný pár :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super tag :) A moc vám to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím tě obdivovat, že všechno tak skvěle zvládáš! :-) Přítel, škola, nějaká práce... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď když jsou prázdniny, tak to zvládám úplně krásně, jelikož s přítelem pracujeme spolu (samozřejmě kromě hotessingu :-D ) ... když je do toho škola, tak je to horší, to opravdu nevím, kde mi stojí hlava... navíc tento rok končím, takže opět státnice :(

      Vymazat
    2. To věřím, že je to horší. :/ Každopádně přeju hodně štěstí, abys to už měla za sebou! :-)

      Vymazat
    3. děkuji :) už aby to bylo :-D

      Vymazat